Pretraži

„PIJAN JE DOLAZIO NA SNIMANJA“: Amber Herd sada optužuje i Džejsona Momou!

News
0
Amber Herd
Amber Herd, Foto: Printscreen Youtube/Law&Crime Network

Poznata glumica Amber Herd iznela je optužbe protiv svog kolege Džejsona Momoe, sa kojim je glumila u filmu Akvamen, tvrdeći kako je pijan dolazio na snimanja, a potom i kako se „s vremena na vreme maskirao u Džonija Depa kako bi joj remetio koncentraciju“.

Jedna od vesti koja je obeležila prethodnu godinu jeste razvod slavnog glumca Džonija Depa i glumice Amber Herd. Tom prilikom svi su pratili vesti o njihovom suđenju i to je bila jedna od najaktulnijih tema. Tom prilikom Amber je iznela niz oprtužbi protiv Depa, zbog kojih su je mnogi fanovi osudili.

Suđenje sa Depom je završeno, ali se drama očigledno nastavlja.

Nakon što je „Variety“ objavio beleške terapeutkinje Daun Hodžis, čiji je klijent bila i glumica Amber Herd , koje su pritom korišćene na suđenju sa njenim sada već bivšim mužem, u javnosti su isplivale nove informacije koje su šokirale sve.

U njima se navodno nalaze i detalji sa seta snimanja filma Akvamen 2, gde je Amber navela da je glumac  Džejson Momoa pokušao da joj smesti otkaz, kao i da je dolazio pijan na snimanja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Ove vesti su šokirale sve, a ovom prilikom se oglasio Džejsonov predstavnik koji je demantovao sve iskaze i naveo ih kao lažne.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News