Pretraži

„Kako možete da pokazujete takve stvari?!“ Hejli i Džastin Biber na meti oštrih kritika zbog nove fotografije, fanovi razočarani potezom slavnog para FOTO

Showbiz
0
Džastin i Hejli Biber
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Popularni par Hejli i Džastin Biber koji će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, zbog jedne fotografije naišli su na oštru osudu i razočaranje fanova.

Pre nekoliko meseci javnost je iznenadila vest da je manekenka Hejli Biber trudna. Njen suprug Džastin Biber otkrio je novosti svetu tako što je objavio niz fotografija po kojima se videlo da će se par uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

I premda se par dugo trudio da sačuva ovu vest od očiju javnosti, ipak od momenta kada su obelodanili lepe vesti Hejli redovno objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoj trudnički stomak, kao i fotografije na kojima par ne krije sreću zbog toga što će se ostvariti u ulozi roditelja.

I premda njihove fotografije uglavnom nailaze na velika oduševljenja fanova, poslednja fotografija izazvala je burnu reakciju na društvenim mrežama, a pratioci ne prestaju sa kritikama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Naime, u nizu fotografija koje je Džastin postavio na svom Instagram profilu, izdvojila se jedna na kojoj poznati par pokazuje srednji prst. I premda nakon nje dolaze fotografije na kojima pokazuju svoju ljubav, prva fotografija je odvukla svu pažnju.

„Ne srednji prst molim vas. Volimo da vidimo što više vaših „baby bumps“ fotografija i fotografija vaše ljubavi“, „Zanimljivo je videti kako ste lažno srećni jer nemate izbora“, „Kako se možete nazivati Hrišćanima, i pokazivati srednji prst“, „Srednji prst?! Ne radite to!“, „Šta se dešava sa ovim ljudima?!, „Ne vidim šta je specijalno u objavljivanju srednjeg prsta“, „Kako možete da pokazujete takve stvari?!“, bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

 

Podsetimo se, Hejli koja danas gradi sopstvenu porodicu svojevremeno je odrasla u veoma popularnoj porodici, s obzirom na to da je ćerka dizajnerske Kenije Deodato Boldvin i glumca Stivena Boldvina, a ona je nedavno otkrila u kakvim je odnosima sa njima.

„Nisam super bliska sa svojom porodicom u ovom trenutku života jer osećam da sam vrlo nezavisna. Sada sam svoj čovek i izgradila sam svoju porodicu.“

Iako je Hejli od detinjstva znala da je njena porodična situacija drugačija zbog određene popularnosti, ona je otkrila da je imala „prilično normalno detinjstvo“ sa svojom nadaleko poznatom porodicom.

„Očigledno je da dolazim iz porodice iz koje dolazim, i uvek sam shvatala da je to drugačije. Ali kada se osvrnem na svoje detinjstvo i kako sam odrasla, imam vrlo lepe, predivne uspomene.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz