Pretraži

MIKIĆEVA O RODITELJETVU I OBAVEZAMA :“Nisam verovala da je život u kući ovoliko zanimljiv“

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Pevačica je već govorila o tome koliko joj je život promenio nakon dolaska bebe, ali ističe da ni sama nije mogla da zamisli koliko će joj se zanimljivih situacija izdešavati.



Jednu od njih rešila je i da podeli sa svojim fanovima:

Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno je eksplodirala, pa sada moram da kupim novu – požalila se Marija pratiocima na Instagramu.

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

 

Poznato je da je Mikićeva veoma vredna i angažovana kada je njen posao u pitanju, a ona ne krije da jedva čeka da se vrati nastupima. Ipak, za to joj je potrebno malo pripreme:

Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa (smeh), tako da počinjem sa zdravom ishranom – kaže ona i dodaje:

Drugo, za nastupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizer,  pa ću morati sama da se sređujem. Što bi Lepa Brena rekla sve je to šoubiznis – zaključila je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz