Pretraži

Tijana Em obeležila rođendan gala proslavom: Svi se pitali da li će se popularni reper pojaviti, pevačica otkrila detalje njihovog odnosa

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tijana Milentijević, poznata i kao Tijana Em, proslavila je sinoć svoj 25. rođendan, a glavno pitanje je bilo da li će se pojaviti jedan popularni reper, pevačicin bivši dečko.

Iako vrlo mlada, Tijana iza sebe i velike hitove i milionske preglede. Pevačica pesme ne izbacuje često, ali svaka koju izbaci vrlo pronađe put do publike i postane hit. Pored njene karijere, ona neretko privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom, a u poslednjih nekoliko meseci ne prestaje da se spekuliše ni u o njenom privatnom životu.

Krajem oktobra prošle godine, javnost je iznenadila vest da su Tijana Em i reper Vuk Mob u vezi. Nakon što su svoju vezu potvrdili zajedničkim objavama na društvenim mrežama, oni su nastavili sa pokazivanjem ljubavi i nežnosti brojnim slikama i snimcima.

vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Međutim, već početkom decembra par je raskinuo, a kako su sami naveli oni su ostali u prijateljskim odnosima, te su nastavili da se čuju i viđaju na proslavama zajedničkih prijatelja.

Tijana je sinoć organizovala proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a mnogi su se pitali da li će se i Vuk naći na spisku zvanica, s obzirom na to da se nisu rastali u lošim odnosima.

„Vuk neće doći, nije pozvan. Ne zovem bivše momke na rođendane, mislim da nema potrebe. Zvala sam samo najbliže prijatelje, saradnike i kolege“, otkrila je pevačica za okupljene medije, pa progovorila o pravim razlozima njihovog raskida.

„Nismo se slagali, drugačiji su nam karakteri, drugačije živimo. Kao prijatelji se super slažemo, ali za vezu nismo funkcionisali zajedno. Nemam ništa loše za njega da kažem, niti mi je bilo šta loše uradio, samo se razlikujemo karakterno. Ne kajem se, meni je bilo lepo dok je trajalo tako da nema razloga da se kajem ni zbog čega.“

Poznato je da reper ima i ćerkicu sa bivšom verenicom Oljom, ipak Tijana je sada otkrila da nije imala priliku da upozna devojčicu, kao i da su i ona i Vuk smatrali da je tako najbolje.

„Nisam je upoznala, niti sam o tome pričala sa njim… Niti sam mislila da je vreme za bilo šta takvo. Nisam ni pominjala uopšte njegovo dete, mi smo tek bili na početku upoznavanja, mislim da za to nije bilo potrebe“, rekla je Tijana, pa progovorila o tome šta je poželela sebi, a na iznenađenje mnogih posao je stavila na poslednje mesto.

„Zdravlje pre svega, onda ljubav, pa dosta uspeha na poslu. Spremam mini album, nadam se da će to dobro proći. Ja bih pre svega volela da budem srećna i ispunjena u ljubavi, a što se karijere tiče, volela bih da neka pesma budem makar približno „Ženi od sultana“. Trudim se da moje pesme budu kvalitetne i dobre, takođe i spotovi, pa ćemo videti. Narod je taj koji presuđuje, svakako.“

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Tijanu su na jutro rođendana sačekali brojni pokloni, a na samoj proslavi pevačica je zablistala u kratkoj, zelenoj, šljokičavoj haljini dubokog dekolte. S obzirom na to da su slavlju prisustvovale i njene brojne kolege, pored benda i mnogi od njih su se uhvatili mikrofona među kojima i Slađa Alegro i Milica Jokić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz