Pretraži

„Svima treba ovakav prijatelj“: Saška Veselinov u centru pažnje na košarkaškoj utakmici, društvo joj pravila poznata influenserka (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Poznate influenserke Saška Veselinov i Marija Ignjatović našle su se u centru pažnje na jednom sportskom događaju u Dubaiju.

Proteklog vikenda u Dubaiju održana je koašrkaša utakmica između dva nemačka kluba, a ovoj utakmici pored mnogobrojnih sportista prisustvovale su i naše poznate influenserke Saška Veselinov i Marija Ignjatović.

Naime, Saška već neko vreme boravi u Dubaiju sa svojim supugom Đorđem Đokovićem, koji će u sledećoj sezonu predvoditi košarkaški klub Dubai koji će igrati u ABA ligi. Već neko vreme se spekuliše o njihovom preseljenju,  apo svemu sudeći par je zaista odlučio da svije gnezdo u ovom luskuznom letovalištu.

Sada su njih dvoje prisustvovali jednoj košarkaškoj utamici upravo u ovom gradu, a društvo im je pravila i Saškina drugarica, poznata influenserka Marija Ignjatović.

Njih dve su sedele na tribinama, a u jednom momentu Saška i njen sin su se mogli videti na ekranu koji se nalazio na stadionu. Iako je Saška očigledno bila okupirana svojim naslednikom, Marija je uspela da isprati celu situaciju.

Ona je snimila momenat u kom se Saška našla u centru pažnje, pozvavši je da se nasmeje, pa je snimak postavila na svoju priču na Instagramu.

Saška je odmah podelila ovu priču napisavši iskreno:

„Svima treba ovakav prijatelj!“

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Nakon ovoga Saška je podelila još nekoliko fotografija sa ovog događaja, a na jednoj je pozirala sa suprugom i sinom.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Podsetimo se, dok Saška uživa sa porodicom u životu u Dubaiju, Marija sve češće boravi u Moskvi gde je najčešće zbog posla, ali i zbog prijatelja. Tako je influesnerka nedavno pokrenula novi projekat na svom Jutjub kanalu, gde svoje pratioce upoznaje sa ovim posebnim gradom.

„Želim da podelim sa vama koliko sam srećna zbog novih projekata i kampanja, jedva čekam da podelim sa vama. Počinjem sa prvom epizodom o Moskvi koja je nešto na čemu sam dugo radila, a svaka naredna će biti bolja i bolja. Ova epizoda vas vodi na virtuelni obilazak kroz prelepe pejzaže i znamenitosti Moskve“, istakla je ona, pa dodala:

 

„Sjajna produkcija, zanimljive priče i predivne fotografije čine ovu epizodu nezaboravnom. Jedva čekam da vidite atmosferu ruske prestaonice kroz moje oči! Da li ste spremni za nezaboravno putovanje kroz Moskvu?“, završila je influesnerka.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence