Pretraži

“Odlučna sam da se vratim na scenu jednog dana“: Selin Dion progovorila o teškoj bolesti, pa otkrila šta joj je najveća želja

News
0
SELIN DION
Screenshot: Youtube/CelineDion

Poznata pevačica Selin Dion se oglasila na društvenim mrežama povodom Međunarodnog dana podizanjua svesti o sindromu ukočene osobe od kog i sama boluje.

Jedna od najvećih svetskih zvezda sa, kako mnogi tvrde, magičnim glasom Selin već neko vreme boluje od ove teške bolesti. Pevačica se gotovo potpuno povukla iz javnosti kakobi se izborila sa pomenutim stanjem, te su retke prilike kada je fanovi mogu videti, kao i njena oglašavanja.

Međutim, Selin je sada odlučila da se oglasi posebnim povodom i podigne svest o njenoj bolesti, ali i otkrije njenu volju da se izbori sa njom, kao i planove.

“Kao što mnogi od vas znaju u jesen 2022. godine mi je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe. Pokušavajući da pređem preko ove autoimune bolesti bilo je jedno od najutežih iskustava u mom životu ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje dece, porodice, tima i svih vas“, poručila je Selin, pa dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Želim da pošaljem podršku svima širom sveta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znaš da to možeš! Mi to možemo! S ljubavlju, Selin“

Sindrom od kog boluje ova kraljica muzike pogađa jednog u milion, a upravo je ona bila ta kojoj se dogodio sindrom ukočenosti.

Upravo zbog ove bolesti koja ne omogućava normalno kretanje Selin je morala da otkaže evropski deo svoje turneje “Courage“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Prisetimo se, pevačica je imala i te kako puno stresa u životu i to sve par godina pre nego što joj je dijagnostikovana bolest ukočenosti, pa neki od doktora smatraju da su upravo stresni trenuci ti koji su prouzrokovali stvaranje njene bolesti.

Njen suprug je preminuo u januaru 2016. godine od posledica karcinoma grla sa kojim se borio od 1998. godine, a samo par dana nakon smrti njenog supruga preminuo je i njen brat Danijel Dion od posledica zloćudne bolesti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News