Pretraži

„Već godinama živim ljubav o kojoj sam maštala“: Nataša Bekvalac emotivnom porukom obeležila važan datum u porodičnom domu

Showbiz
0
Photo: A. H./ATAImages.

Pop pevačica Nataša Bekvalac obeležila je važan datum u porodičnom domu i tom prilikom se obratila svojoj starijoj mezimici.

Poznato je da Nataša iza sebe ima tri braka, a iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem pevačica ima jednu ćerku Hanu. Nakon što je porodica Bekvalac proslavila rođendan Natašine sestre, modne kreatorke Kristine Bekvalac, oni sada imaju još jedan povod za slavlje, a to je Hanin 17. rođendan.

Pevačica je nizom fotografija od ćerkinog najranijeg detinjstva i emotivnim rečima čestitala mezimici rođendan, te je između ostalog istakla da je ponosna na devojku kakva je njena naslednica postala.

„Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godina sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove🫀Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna. Hana… milost, ona koja je milostiva, pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću, vesnik sreće, ona koja je uzvišena,poštena i vredna divljenja… Duša. Sve što tvoje ime znači to si meni ti🫀Voli te tvoja mama, srećan rođendan sine moj❤️“, napisala je Nataša.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

U poslednje vreme Hana je počela da stiče sve veću popularnost na društvenim mrežama, te mlada devojka broji gotovo 15 hiljada pratilaca na Instagramu, a često je predmet komentara zbog svoje lepote koju je po svemu sudeći nasledila od majke.

Nataša je jednom prilikom, govoreći o njihovom odnosu otkrila kako funkcionišu i istakla da njih dve nisu drugarice.

Ne izlazimo Hana i ja zajedno. Nisam ja njena drugarica, ja sam pre svega njena mama. Radim sve ono što rade i druge mame. A sad da obujem štikle i izlazim sa njom u klubove, teško. Uvek smo Hana i ja imale zajedničke teme, imaćemo ih i te kako u budućnosti. Naoštrila sam se. Nas dve komuniciramo i uvek smo tema nas dve. Naravno, pričamo i o momcima, kao i pubertetu. To jeste jedna od tema o kojima mi razgovaramo. Hani je uglavnom sve što ja radim “krindž“ (transfer blama), u toj je fazi kada na sve što ja kažem uglavnom prevrće očima, jer ima samo 16 godina“, rekla je ona tom prilikom za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz