Pretraži

„To mi je jedan od prvih uslova za vezu“: Nikolija priznala da li je ljubomorna, pa otkrila sve o njenom i Reljinom odnosu

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubav Nikolije i Relje gotovo 10 godina intrigira i oduševljava javnost.

Njihova ljubavna priča počela je 2014. godine na snimanju pesme koju je Nikolija, kao novo lice na sceni, uradila sa dobro poznatim dvojcem Reljom i Vladom, koji su nastupali kao grupa „Elitni odredi“.

Nikolija i Relja su danas jedan od najskladnijih i najomiljenijih parova na javnoj sceni, ali se oni gotovo od samog ulaska u vezu vešto trude da svoj odnos sačuvaju što dalje od očiju javnosti, te njih dvoje retko kad komentarišu njihovu vezu, a detalji njihovog privatnog života su gotovo u potpunosti nepoznati javnosti.

Međutim, Nikolija je sada progovorila o tome kako je biti Reljina žena i kakav je on kao partner.

„Vidi, i ovako je poželjan, tako da ne bih da dolivam ulje na vatru i da ga hvalim javno, dovoljno je poželjan da bih ja sad na sve to pričala kako je on divan“, rekla je ona kroz osmeh u „Poster“ podkastu.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

S obzirom na to da su oboje javne ličnosti i da su često komentarisani i hvaljeni zbog svog izgleda, kao i da Relja ima veliku bazu ženskih fanova, Nikolija je otkrila i da li je ljubomorna.

„Nisam ljubomorna i ja generalno mislim da žene nisu ljubomorne sem ako nemaju neki poremećaj. Mislim da nije do žena, nego do muškarca, da li oni daju povod ili ne. Znači, Relja mi ne daje povod da budem ljubomorna i meni to mnogo znači, meni je to čak jedan od prvih uslova da uopšte mogu da uplovim u vezu, jer je on izuzetno atraktivan, poželjan muškarac, ali da mene boli želudac zbog toga, apsolutno ne želim. A neće me boleti ako ti meni ne daješ povod, a on mi ga nije dao nikad“, bila je iskrena pevačica i dodala da oseća sigurnost u svakom trenutku.

„Taj osećaj u stomaku, može da bude 100 hiljada žena koje ga žele u tom trenutku, nastup, slika, spot, druženje šta god…Ja njega nikad nisam u životu pitala 2 puta gde si, sem iz tehničkih razloga, ali nisam nikad osetila potrebu. Zato kada osetiš potrebu da to radiš, već si u problemu. Proživljala bih pakao prethodnih 10 godina da sam takva. Tako da muškarci budite dobri, nismo mi ljubomorne, nego vi izazivate.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz