Pretraži

NJEGA JE LJUBILA PRE HARIJA: Evo ko je prvi muž Megan Markl

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Larry King

Naime, pre nego što se udala za Harija, Megan je bila u vezi sa američkim producentom Trevorom Engelsonom kojem je u septembru 2011. godine izgovorila sudbonosno "da". Trevor i Megan organizovali su četvorodnevnu svadbu na plaži na Jamajci, ona je imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Nakon same ceremonije mlada se presvuka u žuti bikini, a slavlje je u prisustvu stotinak zvanica trajalo do jutra.



Njihova ljubav ipak nije dugo potrajala, a razvod je usledio nakon dve godine braka zbog, kako su naveli,"nepremostivih razlika". Krahu je doprinela i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije "Suits", dok je Engelson ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

Megan nikada nije govorila na ovu temu, međutim njen prijatelj je jednom prilikom otkrio za "Dejli Mejl" da je ona u braku bila veoma obazriva, te je otišla korak napred i potpisala "ugovor u trudnoći". Tim postupkom je želela da osigura svoje dete, kako bi mu nakon rođenja obezbedila luksuzan život. On je takođe izjavio da je Megan bila veoma zabrinuta zbog moguće trudnoće i posledica koje bi imalo po njeno telo, jer su joj u tom periodu poslovni angažmani bili prioritet. Upravo zbog toga je zahtevala od tadašnjeg supruga da joj obezbedi nutricionistu i personalnog trenera, koji bi se pozabavio njenim izgledom. Pomoć dadilje bio je takođe jedan od zahteva.

Prvi muž Megan Markl, sada je u braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend, inače ćerkom bankara multimilionera, koju je zaprosio samo dve nedelje nakon njenog venčanja sa princem Harijem, iako su u tom trenutku bili samo sedam meseci zajedno.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz