Pretraži

Anja Bla otkrila ISTINU o korekcijama, pa pokazala kako je izgledala sa 18 godina: Jedan detalj na njenom licu tada je bio poptuno DRUGAČIJI (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla odgovorila je na negativne komentare na račun njenog izgleda, pa priznala koje promene je izvršila kada je u pitanju njena rutina.

Poznato je da Anja posvećuje veliku pažnju svom Instagram profilu, zbog čega je premašila neverovatnu cifru od 980 hiljada pratilaca i polako se približava milionu.

S obzirom na to da važi za jednu od najatraktivnijih influenserki na našoj sceni i da redovno radi na svom izgledu.

Redovno vežbanje, zdrava ishrana i posvećenost bjuti rutini čine ovo influenserku svakoga dana sve lepšom i atraktivnijom, ali sa promenama izgleda sve češće dolaze i oprečni komentari pratilaca.

Dok jedni podržavaju influenserku i ističu napredak u njenom izgledu, drugima se ne sviđaju baš sve promene na njoj, pa tako ona neretko nailazi na negativne komentare. Upravo zbog toga, ona je sada odlučila da jednom za uvek stavi tačku na pitanja o njenom izgledu, ističući koje navike su dovele do promena.

„Danima čitam komentare kako ne ličim na sebe i svi me pitaju šta sam radila na licu. Nisam ništa radila sem što sam pustila svoje prirodne obrve da izrastu, plus koristim serum za trepavice i nerealno su mi porasle, pa mislim da su mi malo vizuelno promenile oblik očiju. Apsolutno ništa nisam uradila i više mi je neprijatno od tih komentara, jer se osećam kao da ljudi misle da nešto lažem. Da sam nešto radila na sebi ja bih rekla, nemam ništa protiv toga“, bila je iskrena influenserka pa dodala:

„Još jedna manja promena je to što su mi usne manje, nego recimo prošle godine. Ne preterujem više sa filerima i definitivno mi je lice čistije jer sam rešila problem sa aknama tako da sve te sitnice mislim da su doprinele, eto, mom lepšem izgledu„, objasnila je ona, pa se dotakla i svoje kilaže.

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

„Plus sam smršala 5kg što je za mene i moju visinu baš dosta. To takođe može da se odrazi mnogo i na lice.“

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

U poslednje vreme Anja je često pričala o svojim obrvama i o tome na koji način su dobile oblik koji sada ima, pa se i ovom prilikom dotakla te teme.

„Ovo sam ja sa 18-19 godina, tada sam poslednji put imala takve obrve. Šta mi je bilo da ih 5 godina čupam onako tanko, stvarno ne znam“, završila je ona.

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence