Pretraži

MIRKA VASILJEVIĆ PLANIRA PROŠIRENJE PORODICE!? Glumica progovorila o naslednicima, pa priznala da je vreme za BLIZANCE!

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/savicvujadin

Glumica Mirka Vasiljević i pevač Aco Pejović bili su gosti u jednoj poznatoj emsiji, a Mirka je tom prilikom otkrila da li planira proširenje porordice.

Mirka Vasiljević je već godinama u vezi sa poznatim fudbalerom Vujadinom Savićem. Njih dvoje se znaju još od detinjstva, a u vezu su uplovili u svojim ranim dvadesetima. Sada ovaj par ima četvoro prelepe dece, a ako je suditi po Mirkinoj rekaciji, izgleda da će ih biti još.

Ona je nedavno bila gošća u emisiji „Amidži šou“ gde se našalila na svoj račun, pa progovorila o mogućnosti proširenja porodice.

Na pitanje kako se oseća, Mirka je u svom stilu odgovorila:

– Super, nit trudna, nit se porodila, dakle super! – rekla je Mirka, pa dodala:

– S obzirom na to da je ova godina prestupna, vreme je za blizance. Mora nešto drugačije – rekla je Mirka.

Pored Mirke u pomenutoj emisji gost je bio i poznati pevač Aco Pejović, koji je glumici odao priznanje i istakao kako njoj i njenom suprugu treba dodeliti neki orden.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin)

– Ako nekome treba da se dodeli neki orden to je tebi Mirka i tvom suprugu. Vas dvoje, vi ste mladi ljudi, i da toliko vodite računa o porodici i da imate toliko dece, a to je veliki rispekt i to treba da bude primer celom srpskom rodu, da bude primer kako treba da se jedna porodice širi i bitiše, i to je za bravo – rekao je Aco Pejović.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da glumica priča o proširenju porodice. Ona je pre nekog vremena takođe pričala na ovu temu, pa je tom prilikom istakla da je zadovljna i sa četvoro dece, ali da nikad ne znaš šta donosi sutra.

– Nikada ni Vujadin ni ja nismo razmišljali do broja pet da idemo. Ako nam se to ostvari Bože zdravlja, tu stajemo. Bili smo zadovoljni i sa prvim, pa sa drugim, sa trećim smo rekli – to je ozbiljna organizacija, sa troje smo zadovoljni. Posle sedam godina poželeli smo čisti miris, mekanu kozu i dobili četvrto dete. Da li će biti tačka ili tri tačke tu je vreme pred nama. Ne volim da kažem ne jer me život demantuje. Kada nešto baš želiš, to se ne desi kako ti želiš. Zadovoljni smo sa njih četvoro, ozbiljna je sad tu organizacija. Trudim se da kao vaga u jednom tasu držim moj život i glumu i da sve bude na istim visinama, da ništa ne zapostavim, za sada je tako. Šta će biti do četrdeset neke godine videćemo – rekla je ona tada za „Blic“.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz