Pretraži

„NEĆE DA IDE KUĆI, VOLI DA SE PROVESELI“: Mirka Vasiljević progovorila o suprugu Vujadinu, pa priznala kakav je kad POPIJE

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Poznata glumica Mirka Vasiljević se sinoć pojavila na jednom događaju, pa je za domaće medije tom prilikom, između ostalog, govorila i o svom suprugu Vujadinu Saviću. 

Na pitanje okupljenih novinara o tome koje alkoholno piće voli da konzumira, Mirka je odgovorila kako ona nije možda najbolji sagovornik na ovu temu, pa obrazložila:

– Ja nisam najbolji sagovornik na ovu temu, zato što ne pijem alkohol, nekako od malih nogu nisam imala ni želje ni volje iako sam bila u tim situacijama da kao dete prisustvujem raznim događajima. Nekako mi je uvek taj miris bio jako opor i jak i nisam želela da pijem, ostalo mi je to do dan danas tako. Tako da vole sa mnom da se šale da ja nisam za izlaske i da nisam za nazdravljanja, ali ja se onda izvučem sa rečenicom: nazdravlja se sa čovekom, a ne sa pićem – navela je Mirka za domaće medije,

Novinare je zanimlao i kakav je njen suprug Vujadin Savić kada popije na šta je ona odgovorila:

– Jako je veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale.

Glumica se sinoć na događaju pojavila bez supruga Vujadina Savića, ali, kako kaže, nije joj problem da na ovakve događaje dođe i sama.

– Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam.

Photo: Instagram/savicvujadin

Istakla je i kako se trudi da svom partneru kad god može da vetar u leđa i podrži ga u svim poslovnim poduhvatima.

Mirka i Vujadin se inače znaju od detinjstva, a u vezu su stupili u svojim ranim dvadesetima. Nakon dve godine zabavljanja dobili prvo dete, a danas uživaju u roditeljstvu i porodičnom životu sa četvoro svojih naslednika.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz