Pretraži

„ŠTA ĆE BITI DO ČETRDESET I NEKE VIDEĆEMO“: Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa suprugom, pa otkrila sve detalje porodičnog života

Showbiz
2
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Karijeru je započela kao vrlo mlada i iza sebe ima brojne zapažene uloge. Ipak, ona se prvi put pred kamerama pojavila kao voditelj, a ne kao glumica.  • Kao mala sam počela i bila dečiji voditelj. Tada sam se u pozitivnom smislu ‘zarazila’ ovim poslom, kamerom i svime što postoji na kameri i što se snima. Odazovem se pozivima za festivale jer mogu da vidim kolege, neke sa kojima sam dosta vremena provodila – rekla je glumica.

    Poznato je da se Mirka još kao mlada devojka ostvarila u ulozi majke, te sa svojim izabranikom, fudbalerom Vujadinom Savić, ima četvoro dece. Kada se radi o porodičnim obavezama, Mirka otkriva da najviše voli kada su deca na raspustu.

    Obožavam raspust, koliko god da kažem klincima da se više radujem raspustu od njih, a deluje nestvarno, to je apsolutno tako. Zato što nema gledanja na sat, da li su krenuli, vratili se, koji je dan, kontrolni, iznenadna ispitivanja, jel treba da se popravlja ocena, nemam te muke i brige. Možemo da radimo šta i kako nam se radi – rekla je glumica za "Blic".

    S obzirom na to da su u kratkom razmaku dobili troje dece, a da je potom posle 7 godina došlo i četvrto, Mirka je otkrila da li postoji šansa i za peto dete.

  • Nikada ni Vujadin ni ja nismo razmišljali do broja pet da idemo. Ako nam se to ostvari Bože zdravlja, tu stajemo. Bili smo zadovoljni i sa prvim, pa sa drugim, sa trećim smo rekli – to je ozbiljna organizacija, sa troje smo zadovoljni. Posle sedam godina poželeli smo čisti miris, mekanu kozu i dobili četvrto dete. Da li će biti tačka ili tri tačke tu je vreme pred nama. Ne volim da kažem ne jer me život demantuje. Kada nešto baš želiš, to se ne desi kako ti želiš. Zadovoljni smo sa njih četvoro, ozbiljna je sad tu organizacija. Trudim se da kao vaga u jednom tasu držim moj život i glumu i da sve bude na istim visinama, da ništa ne zapostavim, za sada je tako. Šta će biti do četrdeset neke godine videćemo.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz