Pretraži

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA ŽELI U 2024: Teniser se oglasio iz svog doma i uputio fanovima praznične čestitke (VIDEO)

Showbiz
0
Novak Đoković
Screenshot: Instagram/djokernole

Teniser Novak Đoković obratio se fanovima iz svog toplog doma, pa otkrio koje su mu želje za narednu godinu. 

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta Novak Đoković, godinama je s porodicom stanovao u Monaku, ali je pre izvesnog vremena odlučio da mu deca odrastaju i školuju se u rodnoj zemlji.

Zbog toga se Novak sa suprugom Jelenom Đoković, sinom Stefanom i ćerkom Tarom vratio u Srbiju, ali je i dalje zbog prirode svog posla često na putovanjima.

Ipak, kada su praznici u pitanju on se uvek trudi da ih provede kod kuće.  Sada se teniser oglasio iz svog toplog doma obrativši se svojim pratiocima kojima je čestitao praznike, pa otkrio koje su njegove želje za 2024.

– Srećan Božić svima koji danas slave. Takođe vam želim srećnu Novu godinu. Nadam se da će vam se sve želje ostvariti u narednoj godini. Ja lično želim više mira u svetu. Svet u kojem će biti više razumevanja. Nadam se i da ću imati nekih sjajnih momenata na teniskim turnirima u svetu – rekao je Novak dok je pozirao u svom domu ispred bogato okićene jelke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Što se tiče samih ukrasa, porodica Đoković se ove godine odlučila za nakit u zlatnim i krem tonovima, a u dekorisanju su učestvovala Novakova i Jelenina deca, Tara i Stefan.

Podsetimo se, porodica Đoković je ranije ovog meseca uživala na odmoru u Španiji i to nakon finala Dejvis kupa. Oni su se tamo zadržali kako bi se neko vreme odmorili i uživali kao prava porodica!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz