Pretraži

NOVAK ĐOKOVIĆ UŽIVA U ŠPANIJI: Teniser se opustio sa porodicom na plaži, evo kako provode slobodno vreme (FOTO)

Showbiz
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak i Jelena Đokoivć trenutno uživaju u Marbelji sa decom, a paparaci su uspeli da snime zanimljive trenutke tokom odmora na plaži.

Poznati teniser Novak Đoković nakon finala Dejvis kupa ostao je u Španiji kako bi neko vreme uživao u odmoru sa svojom porodicom. Teniser je svakako zaslužio odmor, pa se pravo iz Malage premsetio u Marbelju.

S obzirom na to da za mesec dana počinju turniri u Australiji, on je ugrabio malo vremena da uživa sa najbližima.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak, Jelena, Tara i Stefan su uživali u ovim toplijim krajevima i u tome ih nije sprečio ni malo jači novembarski vetar. Par se igrao sa decom, a u nekim trenucima su uhvaćeni i kako razmenjuju nežnosti. Ovoj porodici društvo je pravio i Novakov mlađi brat Marko, a poveli su i svoje ljubimce.

Novak je odlučio da malo promeni sport, pa je sa svojim sinom na plaži igrao fudbal, dok je Stefan sa tatom po pesku trčao za loptom.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oni su rešili da maksimalno iskoriste dan za raznovrsne aktivnosti, pa kada su završili sa fudbalom, rešili su da se posvete frizbiju.

Jelena je za razliku od njih odlučila vreme na plaži provede odmarajući, pa je Novaka i naslednike posmatrala tokom njihove igre, dok su joj društvo pravili njihovi ljubimci.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz