Pretraži

NISAM RAZMIŠLJAO DA LI JE MOJA ŽENA… Gagi priznao da je tukao Anabelu!

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Anabela je po ulasku u rijaliti više puta isticala da ju je Gagi fizički zlostavljao dok su bili u braku, što je Luna i potvrdila, dok je Gagi, sve do nedavno, to negirao.

Međutim, sada je rešio da prizna sve što je Anabela rekla i istakao da nema opravdanje za to, ali da samo njegova bivša supruga može da izazove takav bes u njemu.



  • Da stavimo tačku na tu priču. Ako je Anabela došla ovde da priča istinu koja se desila pre 10 ili 15 godina, okej, ja ću da priznam sve to to što je ona izrekla.

Anabela je više puta, kao primer isticala napad koji je doživela kada su išli na jedan nastup u Makedoniji, gde je Gagi fizički nasrnuo na nju na sred auto-puta što je on sada i priznao.

Photo: Instagram/anabelci

Photo: Instagram/anabelci

– Ne znam da li smo se razveli tad ili nismo, kad smo išli u Skoplje, odreagovao sam kako sam odreagovao, neću da pričao o uzroku. Jeste da sam je napao, ali sam se tako osećao, bes je bio u meni, nisam razmišljao da li je moja žena. Dovela me je do te situacije da mi je klapna pala i jesam to uradio. Stao sam na zaustavnoj traci i napao je. Nemam opravdanje za to, ali to samo ona može da izazove zato što mi je bitna osoba – otkrio je Gagi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz