Pretraži

BEBI JE DALA NESVAKIDAŠNJE IME: Manekenka obavestila svet da je dobila naslednika (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/emrata

Američka manekenka, poreklom iz Poljske, Emili Ratajkovski u svom stilu obavestila je planetu da je dobila dete i ujedno i najlepši poklon za dan žena.



Naime, manekenka je podelila fotografiju iz porodilišta na kojoj u naručju, na grudima, drži svog sina Silvestera i gleda ga sa puno ljubavi, a sve je obavestila da je dečaka rodila pre nekoliko dana, tačnije, osmog marta.

– Silvester Apolo je došao na svet. Sili je sitgao 8. marta 2021. na najnerealniije, prelepo i jutro najispunejnije ljubavlju u celom mom životu – napisala je mankenka.

Inače, Silvester je muško ime nastalo od latinske reči "silvestris" što znači šumski, planinski čovek, u pojedinim zemaljama "silvester" je naziv i za novogodišnju noć.

Emotivna objava, kao i prizor raznežili su manekenkine pratioce na Instagramu koji su joj u komentarima čestitali rođenje sina, a objava je za manje od dvadeset minuta imala više od milion lajkova.

Podsetimo, Emili je srećne vesti o trundoći otkrila u autorskom tekstu za magazin "Vog", a ona i njen suprug Sebastijan tom prilikom obavestili su svet da do prođaja neće znati pol bebe.

 Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada – napisala je Emili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz