Pretraži

Milica Dabović otkrila da li je njen privatni život bacio u senku profesionalni

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Nakon što su naše košarkašice osvojile zlatnu medalju, mnoge je zanimalo zašto Milica Dabović nije bila na Evropskom prvenstvu, a sada je ona u jednom intervjuu za domaće medije otkrila razlog istog. 



  • Ta tema je moja bolna tačka, ali uskoro će izaći knjiga u kojoj otkrivam čitavu pozadinu mog progona iz reprezentacije. Kada vam trener u lice kaže da bi najbolje bilo da odete u prostituciju jer više nikada nećete igrati u njenom timu, ne ostaje vam ništa drugo nego da patite što niste tu. Međutim, svi udarci koje sam pretrpela čine me jačom. Sve je dovelo do toga da se osmelim i napišem čitavu istinu u knjizi, sve ono što nisam smela ranije da pominjem od sramote. Ljudi će biti šokirani podacima iz te knjige i neće to čudo trajati samo tri dana, kako izreka kaže. Dobijala sam pretnje i ucene da je ne objavim, prošla sam veliku torturu i osetila sam da sada moja sestra Ana prolazi kroz isto to, jer nisam videla da je provodila onoliko vremena na terenu koliko je zaslužila. Sa suzama u očima gledala sam sve što joj se dešava – rekla je Milica. 

Zbog skandala koji su pratili njen privatni život, na pitanje da li misli da su te stvari bacile senku na njene uspehe i rezultate u sportu, košarkašica je odgovorila sledeće:

  • Bačena je senka ne samo na moje sportske uspehe već i na moju pravu ličnost. Večito sam bila dobar primer omladini, petnaest godina nisam popila alkohol, zapalila cigaretu, popila kafu, čak ni izašla u diskoteku. Međutim, o meni se pisalo isključivo zbog skandala, za koje pritom nisam ja odgovorna, već sam u njima bila samo žrtva. Šteta je da neko ko je osvojio tolike medalje bude prepoznat samo kroz skandale. Nekada me je to nerviralo, danas samo kažem da se za dobrim konjem prašina diže. Nadam se da će me jednog dana ponovo pratiti dobar imidž, najpre zbog mog sina koji treba da odraste u ispravnog muškarca.

Dabovićeva je otkrila i da li smatra da je možda i ona odgovrna, da je iz najbolje namere, u svojim ispovestima, postigla zapravo kontraefekat. 

  • Nije mi žao što sam uvek bila iskrena i mislim da bi svako mogao da se pronađe u nekom od mojih intervjua, naročito kada su u pitanju promašaji s muškarcima. Manipulisali su mnome više puta, pravili mi pakao od života, pljačkali me, ali bar se nadam da će drugim devojkama to biti škola.

Nakon svega što je zadesilo u životu, Milica je odlučila da krene dalje i da se hrabro bori kroz život, zarad njenog sina i sebe, te je otkrila motiviše u tome i šta joj uliva nadu.

 Zaista osećam da jesam na početku i to je divno, nakon mnogo vremena niko me ne zloupotrebljava. Volela bih da postanem trener, pokrećem i modnu liniju, a privatno mi samo treba mir uz sina i porodicu. To je sve što tražim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz