Pretraži

ZBOG NJE NAPRAVIO INCIDENT NA DODELI OSKARA: Supruga Vila Smita na meti internet prozivki i surovih komentara zbog svoje frizure (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:jadapinkettsmith

Džejda Pinket Smit je javnosti pored svojih velikih uloga poznata i po šokantnim priznanjima, ali i frizuri koja svima privlači pažnju.

Supruga Vila Smita, Džejda, na svom Instagram porfilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u svojoj plišanoj zimskoj jakni, trenerci, a na nogama je imala grejače, na šta je i želela da stavi akcenat, međutim, korisnicima društvenih mreža pažnju je privukao drugi detalj.

“Mislim da je sve u grejačima za noge za mene u 2024.“ napisala je Džejda ispod svoje Instagram objave.

Međutim, naizgled obična fotografija digla je veliku prašinu na Internetu, a korisnici društvene mreže “X“ (nekadašnji Tviter) su odmah prokomentarisali to što glumica nema kosu, te su krenuli da je upoređuju sa pojedinim poznatim ljudima i da od toga prave mimove.

Mnogi su pisali da nisu očekivali da je na fotografiji Džejda, već Dvejn Rok Džonson ili Fet Džo i to sve zbog toga što glumica nema kosu.

„Džejda Pinket izgledao kao Rok iz 2012.“, “Nisam bio siguran da je Džejda na fotografiji“, “Pronađi razliku između Džejde i Krisa Roka“, samo su neki od brutalnih komnentara upućenih Džejdi, koja se, inače, već dugo bori sa alopecijom, autoimunim oboljenjem kože zbog kog kosa opada u pečatima.

Džejda je zbog ovog stanja odlučila da se ošiša na ćelavo, međutim, nije uspela da zaobiđe surove komentare onih koji u njenom problemu nalaze povod za zbijanje šala na internetu.

U par navrata njen suprug, Vil Smit, ulazio je u raspravu sa drugima zbog njene kose, a 2022. godine na dodeli Oskara dogodio se incident kada je ošamario Krisa Roka zbog šale na račun njegove supruge.

Vil Smit
Foto: John Cassini/Pratt Library / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Društvene mreže su brujale zbog tog incidenta, a snimci ovog događaja su preplavili sve društvene mreže.

Džejda je priznala da je taj šamar na dodeli Oskara zapravo spasao njen i Vilov brak, jer kako je javnosti bilo pozanto, njihov odnos u tom momentu nije bio baš najbolji, međuitim, ovim svojim postupkom stavio je svima do znanja koliko mu Džejda znači.

Podsećamo, Džejda je o ovom problemu prvi put javno govorila pre nešto više od pet godina, priznavši da joj nije bilo lako da donese odluku da o tome javno progovori.

Mnogi su se pitali zašto nosim turbane. Pa, nisam pričala o tome. Nije lako pričati. Jednog dana sam se tuširala i imala sam šaku kose u rukama i samo sam pomislila – O bože, da li ću uskoro biti ćelava? Doslovno sam se tresla od straha”, rekla je tada Džejda.

Alopecija nastaje kada imuni sistem napadne folikule dlake, što rezultira gubitkom kose. Može doći do iznenadnog gubitka kose na koži glave, a u nekim slučajevima i na obrvama, trepavicama i licu, kao i na drugim delovima tela. Može se sporo razvijati i biti slabo primetna i do nekoliko godina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News