Pretraži

VEČE ZA PAMĆENJE: Voyage i Nucci održali prvi nastup na australijskoj turneji, evo kako je sve izgledalo

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Popularni izvođači Voyage i Nucci sinoć su održali prvi nastup u sklopu svoje turneje u Australiji.

Oni su ove godine napravili ogroman uspeh novim pesmama, a u avgustu su obavestili fanove da pripremaju veliko izneađenje – australijsku turneju.

Ova vest izazvala je opšte oduševljenje na društvenim mrežama, a Voyage i Nucci sinoć su imali svoj prvi nastup u Melburnu, gde su svojim hitovima zabavljali broju publiku.

Prema svemu sudeći, oni su veoma ponosni na uspeh koji su postigli, pa su sa pratiocima na Instagramu podelili i delić atmofsere.

VOYAGE
Screenshot: Instagram/voyage.mp3
  • Prvi nastup u Australiji završen. Hvala Melburnu. Na putu smo za Sidnej – napisao je Voyage na Instgaram storiju i tako otkrio koja je naredna destinacija gde će imati nastup.
VOYAGE NUCCI
Screenshot: Instagram/nucciovde

Kako je ranije najavljeno, turneja će se održati od 1. do 10. decembra ove godine, a oni će nastupati u čak pet gradova u ovoj zemlji.

Podsećamo, Voyage je pre nekoliko meseci objavio numeru „Svrati“ koja je za kratko vreme osvojila publiku širom sveta, što dokazuje i činjenica da je bio prvi na trendingu u našoj zemlji, ali i u zemljama u okruženju.

Takođe, ono čime Voyage može da se pohvali je i da se našao na 33. mestu najslušanijih izvođača na svetu po broju pregleda platformi Jutjub. Na taj načlin mladi artist našao se zajedno na spisku sa najvećim svetskim zvezdama, poput Ariane Grande, Majli Sajrus, Selene Gomez, grupe Black Pink i drugih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News