Pretraži

OTKRIVENO DA LI JE DOŠLO DO INCIDENTA: Selena Gomez i Timoti Šalame priznali sve o viralnom snimku sa dodele Zlatnih globusa (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Viralni snimak sa dodele Zlatnih globusa koji je pokrenuo internet dramu između Selene Gomez, Kajli Džener i Timoti Šalamea i dalje je glavna tema svetskih medija.

Nakon dodele nagrada u nedelju uveče, snimak na kom Selena Gomez prilazi stolu Tejlor Svift i priča joj trač je obišao svet i pokrenuo lavinu spekulacija. Veliki deo internet zajednice je iz pojedinih reči pročitanih sa usta aktera došao do zaključka da je Gomezova zatražila sliku sa kolegom Šalameom, što je njegova devojka Kajli Džener zabranila.

Dok je drama na društvenim mrežama trajala, nijedna od pomenute tri strane se nije oglašavala, sve do sada.

Najpre su paparaci usnimili Timotija kako šeta sa rođenom sestrom i iako nije želeo da komentariše da li je priča oko celog incidenta tačna, on je otkrio u kakvom su odnosu on i Selena.

„Da li ste ti i Selena kul?“, upitala ga je novinarka, na šta je on odgovorio kratko „Da, naravno“, a potom dao još jedan kratak odgovor na pitanje da li su Kajli i Selena u svađi, „Ne“, naveo je poznati glumac.

@lonniegal not him being like what are the chances 😂#kyliejenner #timotheechalamet #fypシ ♬ original sound – Lucille🖤

Što se tiče Selenine strane, prvo su isplivali navodi neimenovanog izvora da glumica nije ni videla, a ni prišla popularnom paru, a sada se i ona sama oglasila. Gomezova je prokomentarisala članak portala „E!“ i otkrila koji trač se zapravo krije iza cele priče.

„Rekla sam Tejlor za dvoje mojih prijatelja koji su se smuvali. Iako to nije ničija stvar i ne tiče se nikoga“, napisala je ona.

selena gomez
Foto: Instagram printscreen/enews

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz