Pretraži

„NJOJ SADA NIJE LAKO“: Vesna Zmijanac progovorila o Nikolijinim emotivnim izjavama, pa otkrila šta misli o Relji

News
0
nikolija
Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Poznato je da je reperka Nikolija Jovanović jedina ćerka jedne od najvećih muzičkih legendi sa naših prostora – Vesne Zmijanac.

Iako je Nikolija gotovo od samog rođenja pod budnim okom javnosti, ona je u poteklih 10 godina izgradila ime i karijeru u potpuno drugačijem muzičkom pravcu u odnosu na njenu mamu.

Reperku smo retko imali priliku da vidimo ranjivu i ona se generalno trudi da svoj privatni život sačuva što dalje od medija, ipak ona je nedavno na svojim društvenim mrežama objavila snimak koji je uzburkao javnost. Ona se tada rasplakala i obratila hejterima na račun negativnih komentara koje je imala priliku da pročita.

Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. A znate zašto? Zato što je ona moja mama. Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste – ona. Ona me je naučila da budem bolja mama. Tako da, je*** se vi svi sa vašim komenarima i upoređivanjem“, rekla je Nikolija tada.

Sada je o ovom njenim izjavama i klipu otvoreno progovorila i Vesna, te priznala da joj je drago jer Nikolija sada malo bolje razume način na koji je odrastala.

„Ona misli to što je rekla, sada shvata i ona da to nije baš tako lako, biti majka i pevačica… Ne može i jare i pare, ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu“, rekla je Vesna u „Ami Dži šou“.

Kada se radi o tome šta je njena ćerka nasledila od nje, Vesna je iskreno otkrila da je to ljubav prema muzici, ali i skriveni talenti.

„Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna, i to dobro! Ja sam brbljiva, ali znam i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo.“

S obzirom na to da Nikolija već godinama uživa u srećnoj ljubavi sa reperom Reljom Popovićem, sa kojim ima i dve ćerkice, Vesna je sada priznala i kakav odnos ima sa zetom. Jedan od starijih običaja nalaže da se zetu kad dođe u kuću sipa so u kafu, a ona je otkrila da li je to nekad uradila.

Nisam nikada. To je moja ljubav, moje srce.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News