Pretraži

„UNIŠTILA SI NEČIJI DOM“: Ljubavnica Dejvida Bekama na meti kritika nakon dokumentarca u kom su otkriveni DETALJI njihovog odnosa

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:davidbeckham

Bekamovi fanovi su se okomili na njegovu nekadašnju ljubavnicu i komentari se samo gomilaju.

Nedavno smo imali priliku da pogledamo nov Netflixov dokumentarac o Dejvidu Bekamu gde su izneti razni detalji o njegovom životu koji javnosti ranije nisu bili poznati.

Od odnosa sa svojom suprugom Viktorijom, pa sve do njegove fudbalske karijere – to su samo neke od tema koje se spominju u pomenutom dokumentarcu, a među njima su i one „škakljive“ koje se tiču neslavnih momenata iz Bekamovog života, na koje on nije ponosan, te o tome nerado priča.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Tako je jedna od tema u filmu posvećena i njegovoj aferi sa Rebekom Luks, koju su u tom periodu okarakterisali kao njegovu ljubavnicu.

Taj događaj se odvio 2004. godine, ali očigledno je da i dalje i te kako intrigira javonst.

Mediji se bave njenim životom sada više nego ikada i to samo zbog tog neslavnog trenutka iz Španije od pre 19 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Naime Rebeka je prvenstveno bila Bekamova asistentkinja, a situaciju je pogoršala činjenica da postoji njihova zajednička fotografija iz kluba.

Bekam je tu vezu negirao, a njegova supruga Viktorija je poverovala u to.

Viktorija je u dokumentarcu izjavila da joj je to definitivno bio najteži period u životu.

Rebeka Luks devojka iz afere sa Bekamom je sada instruktorka joge, udata je i ima dva sina, a njene društvene mreže su sada preplavljene raznim komentarima zbog dokumentarca.

Neki od komentara koji su se našli ispod njenih fotografija su: „Uživaj u svojih pet minuta slave koje si očajnički tražila“, „Nebitna si, skloni se“, „Uništila si nečiji dom“, „Dobiješ ono što zaslužuješ kada si ljubavnica“, samo su neki od negativnih komentara, a Lus je na jedan od njih rešila da odgovori.

„Neki od komentara ovde su odvratni. Imaš divan život sa svojom porodicom koja, za razliku od drugih, ne mora da popuni prazninu uključivanjem Netflixa“, napisao je jedan od pratilaca, a Lus mu je odmah i odgovorila: “Hvala. Ja primam ružne komentare sa što više humora“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Naravno to je sve samo burna fudbalerova prošlost koju mu je supruga očigledno prema njenim rečima oprostila, tako da sada uživaju u skladnom porodičnom životu i podrška su jedno drugom.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News