Pretraži

SVEKRVA IZ PAKLA: Viktorija Bekam jednim postupkom razbesnela fanove, mreže gore od komentara! 

Showbiz
0
Photo: Instagram/victoriabeckham

Ovoga puta poznati skandal majstor bila je čuvena Viktorija Bekam. Ona važi za osobu koja čvrsto drži konce u rukama kada je porodica u pitanju, ali ne prpušta priliku da svojoj snajci stavi do znanja ko je glava porodice.



Viktorija je u toku jučerašnjeg dana podelila fotografije i pokazala fanovima kako proslavlja Božić, a potom i "podbola" snajku Nikolu Pelc, što njenim pratiocima nikako nije promaklo.

Naime, na slici na kojoj je Dejvid Bekam sa sinovima i ćerkom, Viktorija je napisala: "Tata nastavlja Bekam porodičnu tradiciju!", da bi potom dodala: "Volimo te i nedostaješ nam!" i tagovala nastarijeg sina Bruklina koji nakon ženidbe, očekivano, više ne živi sa njima, a koji je pre braka sa Nikolom Pelc uživao u ovakvim prazničnim ritualima.

 

 

I upravo je tu nastao problem, jer Nikolino ime nije bilo ni pomenuto, a kamoli tagovano na slikama, gotovo kao da ne postoji.

Viktorija je zbog svog ponašanja i "propusta" dobila nadimak "svekrva iz pakla" na društvenim mrežama. A ako uzmemo u obzir da je to i ranije radila nije čudno što su fanovi ljuti na nju i što su se mreže usijale od komentara.

Podsećamo, Viktorija je nakon jedne od revija bez pardona isekla Nikol sa porodičnih fotografija, da bi se potom nespretno javno pravdala da je to uradila "slučajno".

 

 

Zbog toga što još jednom nije pomenula Nikol, neki na Instagramu kažu da su ćerka američkog milijardera i Bruklin novi Megan Markl i princ Hari, aludirajući na porodični raskol na britanskom dvoru i glasine da Viktorija nije u dobrim odnosima sa snajom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz