Pretraži

UDALA SE VANESA HADŽINS: Glumica i bejzbol igrač organizovali tajno venčanje u Meksiku

News
0
Vanesa Hadžins
Screenshot: Instagram/vanessahudgens

Vanesa Hadžens i Kol Taker su se venčali!

Zvezda serijala „High School Musical“ i njen verenik, profesionalni igrač bejzbola Kol Taker, izgovorili su sudbonosno „da“ u subotu u Tulumu u Meksiku, potvrdili su izvori za PEOPLE.

Proteklog vikenda, na „X“-u (bivši Tviter) pojavila se fotografija na kojoj Vanesa pozira na plaži bosa u ležernoj beloj haljini. Spekulacije o venčanju dodatno su podgrejane kada je njena koleginica iz HSM-a Monika Kolman objavila video na svom Instagram storiju koji prikazuje snimak tropskog okruženja u Tulumu.

Iako se poznati par po ovom pitanju još uvek nije javno oglašavao, fanovi im uveliko čestitaju na lepim vestima.

Podsećamo, Vanesa i Kol zajedno su još od 2020. godine, a vezu su ozvaničili su ove godine na Dan zaljubljenih, kada su na svojim Instagram profilima objavili zajedničku fotografiju. Diznijeva zvezda je u oktobru prolsavila devojačko veče sa svojim najbližim prijateljicama, a mnogi su ostali šokirani nakon što je otkriveno za kakvu tematiku ove proslave se odlučila Vanesa.

Naime, u duhu sezone Noći veštica, ona se odlučila da tematika njene devojačke večeri bude – sahrana! Njene najbliže prijateljice su bile obučene u crno, dok je ona nosila belu dugačku haljinu, a preko glave je nosila veo koji je na sebi imao njene i  inicijale njenog verenika – VH i CT.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News