Pretraži

“To niko nije znao, ali sada znate“: Blejk Lajvli otkrila kako joj je Rajan Rejnolds pomogao na snimanju, pa priznala koju scenu je upravo ON napisao!

News
0
rajan rejnolds, blejk lajvli

Blejk Lajvli za E! News otkrila je da je njen suprug Rajan Rejnolds igrao veoma posebnu ulogu u stvaranju njenog novog filma „It Ends With Us“.

Snimanje filmova je „porodična stvar“ za Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa.

Glumica iz serije „Gossip Girl“ otkrila je da je zvezda filma „Deadpool & Wolverine“ pružila svoju kreativnu stranu u vezi sa njenim novim filmom „It Ends With Us“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

„Kultnu scenu na krovu, moj muž je zapravo napisao“, rekla je Blejk ekskluzivno za E! News na premijeri filma „It Ends With Us“ u Njujorku 6. avgusta. „Niko to ne zna, ali sada znate.“

Šansa da rade zajedno je nešto što ona i Rajan veoma cene, s obzirom na to da je Blejk dodala: „Pomažemo jedno drugom.“

„On radi na svemu što ja radim“, podelila je ona. „Ja radim na svemu što on radi. Njegove pobede i proslave su moje i moje su njegove.“

Blejk i Rajan—koji imaju ćerke Džejms (9), Ines (7) i Beti (4), kao i sina Olina, rođenog 2023. godine—su u poslednjim mesecima bili zauzeti promovisanjem svojih filmova. Kako je objasnila glumica oboje uživaju u tom procesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

„To je jednostavno tako uzbudljivo“, rekla je ona. „U našem domu je trenutno neverovatno.“

I to nije jedini način na koji su Rajan i Blejk podržali jedno drugo u poslednje vreme. Naime, Blejk je igrala Lady Deadpool u Rajanovom filmu „Deadpool & Wolverine“, dok je Rajan nedavno učestvovao u intervjuu sa svojom majkom Tami Rejolds i prijateljem Hju Džekmanom, razgovarajući sa glumicinim partnerom iz filma „It Ends With Us“, Brandonom Sklenarom.

„Ne dešava se svaki dan da muž intervjuiše ljubavnika svoje žene u filmu“, našalio se Rajan sa Brendonom tokom intervjua koji je objavljen 6. avgusta. „To je nekako ludo.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Iako par često uključuje svoju decu u filmske projekte—Ines i Olin su se pojavili kao Kidpool i Babypool u filmu „Deadpool & Wolverine“—malo su pažljiviji kada je reč o filmovima koje njihova deca gledaju.

„Iskreno, ‚Savages‘ nije film koji moja deca treba da gledaju“, našalila se Blejk za E! News. „‚The Town‘ nije na vrhu liste, moram da kažem. Znate, to je teška filmografija.“

Srećom, Rajan je igrao u nekoliko filmova prikladnijih za decu, poput „If“ i „Detective Pikachu“.

„Filmografija mog muža je mnogo korisnija“, dodala je ona sa smeškom. „Da, mamini filmovi nisu.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News