Pretraži

„TO JE ZATO ŠTO GOVORIŠ ENGLESKI BOLJE OD MENE?“: Voditelj pokušao da ismeje Sofiju Vergaru, ona mu zestoko uzvratila (VIDEO)

News
0
sofija vergara
Foto:Printscreen/Instagram:sofiavergara

Poznata glumica Sofija Vergara postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon gostovanja u jednoj emisiji na španskoj televiziji.

Kolumbijska lepotica je u emisiji govorila o svojoj ulozi u seriji „Moderna porodica“ koja ju je proslavila, a tom prilikom nastali su snimci, odnosno isečci iz emisije koji su postali viralni na mrežama.

 Sofija je u jednom trenutku naziv pomenute serije izgovorila španskim ankcentom zbog čega ju je voditelj zamolio da ponovi naziv.

  • Kako se kaže Moderna porodica? – pokušao je da je ismeva, ali je ona imala spreman odgovor.

Umesto toga, glumica je počela da priča na španskom, te ga je pitala da li je nešto pogrešno izgovorila.

@loquepille__

#sofiavergara #pablomotos #elhormiguero #humor #modernfamily #latam #españa #usa #polemica

♬ sonido original – loquepille_

  • To je zato što govoriš engleski bolje od mene? – dodala je Vergara.

Ona se tu nije zaustavila, već je upitala voditelja i koliko je nominacija za nagrade Emi i Zlatni globus dobio, aludirajući na to da je ona osvojila nekoliko priznanja kao rezultat angažmana u seriji snimanoj od 2009. do 2020. godine. 

Ovaj njen potez naišao je na lavinu komentara na mrežama, a Sofija je dobila veliku podršku svojih pratioca.

Podsećamo, Sofija se pre nekog vremena razvela od Džoa Manganijela, a on se pre mesec dana pojavio sa novom devojkom Kejtlin O’Konor na crvenom tepihu.  Za njihovu vezu se saznalo pre nekoliko meseci, a čini se da to postaje sve ozbiljnije.

Od kada su počeli da se zabavljaju oni privlače veliku pažnju medija, a ovaj par se upoznao na afterpariju HBO drame „Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty“, malo pre nego što su počeli da se zabavljaju. Oni su se prvo neobavezno viđali da bi se potom upustili u vezu, a pre nego što je potvrđeno da su u vezi, nekoliko puta su snimljeni zajedno na javnim događajima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News