Pretraži

“To je bio potpuni šok, razočaranje i slom srca za mene“: Nikol Šerzinger progovorila o lažnom sjaju i glamuru Holivuda, pa otkrila da je tužena ZBOG OVOGA

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nicolescherzinger

Nikol Šerzinger se osvrnula na izazove sa kojima se suočavala kao članica ženske pop grupe Pussycat Dolls tokom 2000-ih, pa otkrila do sada nepoznate detalje.

Uprkos tome što je bila u centru pažnje sa hitovima kao što su „Don’t Cha“ i „When I Grow Up“, pevačica se prisetila “opterećujućeg iskustva” kao frontmenka grupe.

“Zaista sam ponosna na muziku koju su Dolls napravile i vrlo sam ponosna na mali trag koji smo ostavili kao grupa”, rekla je Šerzinger za britanski list The Times u intervjuu objavljenom 27. juna. “Ali bilo je veoma teško, jer sam zaista učila o sebi tokom tog puta“.

Ona pripisuje veliki deo stresa iz tog perioda napornom rasporedu koji su ona i njene koleginice iz benda – Melodi Torton, Karmit Bakar, Ešli Roberts, Džesika Suta i Kimberli Vajat – izdržavale.

“Bilo je to tako teško vreme, boriti se sa svojim demonima i problemima i uvek biti na putu, a nikada nam nisu omogućavali spavanje u našem rasporedu”, objasnila je Nikol. “Mislim, to je jednostavno bio recept za katastrofu, da budem iskrena.”

To je radni raspored za koji 45-godišnjakinja kaže da danas ne bi mogao da postoji.

“Sada postoje pravila”, primetila je, “Znate, danas je zajednica mnogo osvešćenija, ali nije bilo tako kada smo mi to radili. Bilo je jednostavno kao, ‘Neka rade do iznemoglosti dok ne padnu u nesvest.’ Bilo mi je teško da spavam. Uvek sam imala probleme sa spavanjem”.

Šerzinger, koja je ranije govorila o svojoj borbi sa bulimijom, takođe je rekla da je njeno vreme sa Pussycat Dolls, grupom inspirisanom postojećom burlesknom plesnom trupom iz Los Anđelesa, doprinelo njenoj nesigurnosti u vezi sa njenim telom.

“Densersko telo je instrument; prelepo je”, rekla je,  “Ali ja sam prvo bila pevačica. Bilo mi je teško na početku jer se nisam osećala prijatno u svojoj koži.”

E! News je kontaktirao predstavnika osnivača Pussycat Dolls, Robin Antin, za komentar, ali nije dobio odgovor.

Iako je Šerzinger, koja se pridružila pop grupi 2003. godine, imala uspešnu solo karijeru nakon raspada benda 2010. godine i čak osvojila Olivier nagradu za svoju ulogu u Sunset Boulevard ranije ove godine, ponovo se sastala sa svojim koleginicama iz Dolsica u poslednjih nekoliko godina. U 2019. godini, nekoliko članica grupe i Šerzinger su nastupile po prvi put posle deset godina i izdale novu pesmu 2020. godine.

Ali reunion turneja je odložena zbog pandemije i kasnije otkazana usled tekućeg pravnog spora između Šerzinger i Antin, koja je tužila Nikol za navodno kršenje ugovora 2021. godine.

“Tužba je došla niotkuda”, objasnila je Šerzinger. “To je bio potpuni šok, razočaranje i slom srca za mene. Ali nisam žrtva; ja sam pobednica. Stajala sam čvrsto. Znala sam gde stojim, zbog čega sam odgovorila sa osam protivtužbi. Ali, znate, imam nade za budućnost i grupu. Vrlo sam optimistična.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News