Pretraži

DEČKO TANJE SAVIĆ MENJA PROFESIJU?! Nekadašnji pilot se odrekao svoje karijere zbog ljubavi, evo kom poslu će se sada posvetiti

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić je već neko vreme u vezi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Bešićem, međutim izgleda da je sada ovaj zavodnik rešio da promeni struku.

Tanja Savić ne krije da uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Bešićem, a kako navode izvori bliski paru, njen novi izabranik navodno je dao otkaz u američkoj kompaniji i sve se više interesuje za Tanjinu karijeru.

Kako mediji navode ova lepa pevačica je svog novog dečka zaposlila kao svog novog menadžera, a sve ovo je izgleda poteklo iz želje da njih dvoje što više vremena provode zajedno, jer je više nego poznato da on nju prati na svim njenim nastupima.

Na ovim putovanjima Muki stvara kontakte, kako bi on mogao da joj zakazuje nastupe i bude upućen u tajne estradnog zanata, piše „Kurir“.

– Tanja ne želi da se odvoji od Mukija ni na trenutak. Polako je počela da ga uvodi u posao, tako da je vrlo moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer. Poslednjih nekoliko nedelja Muki se često javlja i na njen telefon, a već je sklopio i dogovore s nekim gazdama klubova u kojima Savićeva tek treba da peva u narednom periodu. Njegova porodica i prijatelji su šokirani što se odrekao dobro plaćenog posla u Americi zbog Tanje – naveo je izvor, pa nastavio.

– On je tamo pilotirao privatnim avionima, a sad je sve to prošlost. Mesecima već ne radi, a sve je počelo početkom ove godine, kad se smuvao s njom. Otad nije ni odlazio u Ameriku. Svima je bilo jasno da čovek više ne radi kao pilot, jer je svake nedelje sa Tanjom na našem aerodromu. Prati je non-stop, nosi joj kofere, otvara vrata, radi sve što ona želi, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju – rekao je izvor pomenutog medija.

Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Ono što je sigurno jeste da par zaista dosta putuje zajedno, a oni su se baš nedavno vratili sa putovanja o kom još uvek svi pričaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz