Pretraži

“Suze su počele da mi teku niz obraze“: Saška Veselinov se pohvalila raskošnim poklonom koji je dobila od supruga, pa otkrila nepoznate detalje njihove ljubavi (FOTO)

News
0
Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov podelila je fotografiju raskošnog poklona koji je dobila od svog muža, Đorđa Đokovića, a emotivnom fotografijom je raznežila mnoge.

U septembru 2022. godine biznismen i mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov su ozvaničili svoju vezu, a potom su se u martu 2023. godine po prvi put ostvarili u ulozi roditelja.

Par je svoju ljubav krunisao dolaskom sina Aleksandra, a oni od prošlog leta žive u Dubaiju odakle influenserka neretko deli detalje njihove svakodnevice, te smo do sada imali priliku da vidimo da Đokovići uživaju u velikom luksuzu dok Đorđe gradi svoju karijeru.

Saška je povodom njihove godišnjice braka podelila fotografije poklona koji je dobila od svog supruga, a emotivnim opisom oduševila i raznežila sve.

Pored fotografije raskošnih ruža koje je dobila od svog supruga, ona je uz to dodala i numeru “Vratio sam se živote“ od Kemala Montena, a kako je kasnije u objavi dodala, ta pesma je podseća na njihove posebne trenutke.

Foto:Printscreen/Instagram:saskaveselinov

“Zašto baš ova pesma? Vozili smo se kroz Hrvatsku, Đole je pustio ovu pesmu u kolima i meni su suze počele ds teku niz obraze od sreće… Od ispunjenost, radosti prema životu. Oseća se i prepoznaje čista emocija u glasu pogled nam je bio na predivnu prirodu kraj puta, sve se to poklopilo da bude baš taj trenutak koji se pamti… Težnja i izazov su ostali u ovom trenutku, bez vraćanja filmova u prošlost i nestrpljenjea i iščekivanja nečega u budućnosti, a život je lep, život je sada“, napisala je Saška na Instagram storiju.

Prisetimo se, bivša voditeljka je svoje fanove putem Instagrama podsetila na njihovu godišnjicu. Ona je podelila sliku na kojoj se nalazi fotografije nje i Đorđa sa venčanja, kao i natpis:

„Srećna godišnjica braka“, sa istaknutim brojem dva.

Nakon ove, ona je objavila i jednu fotografiju sa same ceremonije, na kojoj se vide ona i njen suprug kako napuštaju crkvu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News