Pretraži

PRIRODNI IZGLED SVE POPULARNIJI KOD SVETSKIH ZVEZDA: Dženifer Aniston pokazala SEDU kosu, o njenoj novoj frizuri mreže bruje! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Ruku na srce, pojedine zvezde su oduvek bile pobornici realnog izgleda tela, ali čini se da sada više nego ikada to pokazuju. 



Ovaj trend je najprimetniji kada je reč o frizurama, pa mnoge žene puštaju svoju prirodnu, sedu kosu, a nedavno je to uradila i jedna od omiljenih svetskih glumica, Dženifer Aniston.

Naime, predstavljajući najnoviji proizvod za kosu svog brenda, pedesetčetvorogodišnja Džen je otkrila da više ne želi da krije sede vlasi, a korisnici društvenih mreža i fanovi Dženifer Aniston na Instagramu s oduševljenjem su dočekali njenu poslednju objavu.

 

"Prelepe sede", "Seda je nova crna", "Izgledaš prelepo sa sedom kosom, molim te nastavi sa prirodnim izgledom i nemoj da uništiš lice botoksom i plastičnim operacijama", "Seda kosa je nagrada, ne kazna", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Dženiferine objave. 

Baš poput kraljice Leticije ili Sare Džesike Parker, i Aniston je, zahvaljujući svom frizeru, vešto uklopila sede u svoj imidž, a sve izgleda izuzetno prirodno.

Kosa je oduvek bila njen zaštitni znak, a mnogi se i danas sećaju popularne rejčel frizure, koju je nosila u seriji "Prijatelji".

Upravo zbog toga mnogi su uvereni kako će upravo zahvaljujući njoj žene sve lakše prihvatati znakove starenja i izbegavati farbanja kose.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz