Pretraži

“SRCE MI JE PRESKOČILO”: NBA zvezda Bogdan Bogdanović podržao Lores i Stefana Maljkovića (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

On je na svom Instagram story-ju podelio delić spota i pesme “Bye bye” takmičarke Lores, kao i deo spota i pesme “Emocije” Stefana Maljkovića, koji su u Reljinom timu.



Budući da ih nije tagovao, nego samo podelio spotove i YouTube linkove, ovi takmičari ostali su šokirani kada su videli šta se dogodilo, a tome najbolje svedoči činjenica da je Lores, kada je videla, prokomentarisala da joj je srce preskočilo.

Screenshot: Instagram/bogdanbogdanovic

Screenshot: Instagram/bogdanbogdanovic

 

U nedelju u 20 sati emitovana je prva polufinalna epizoda IDJShow-a, kada je prvih šestoro kandidata predstavilo svoje prve pesme i spotove na kojima su sa svojim mentorima Darkom, Reljom i Teodorom i njihovim timovima, radili za vreme trajanja takmičenja.

Screenshot: Instagram/bogdanbogdanovic

Screenshot: Instagram/bogdanbogdanovic

Među kandidatima čije smo spotove imali prilike da vidimo našli su se Ermina, Ljupka, Lores, 4YU, Stefan i Mahrina, dok su pesme i spotovi od juče dostupni i na IDJVideos.TV YouTube kanalu. Za jako kratko vreme ovih šest spotova već su sakupili veliki broj pregleda i lajkova, a nije izostala ni podrška brojnih poznatih ličnosti.

Epizoda koja je emitovana u nedelju bila je najemotivnija do sada i drugačije koncipirana od svih ostalih, budući da su kandidati sedeli rame uz rame za žirijem na bini, te zajedno gledali spotove, slušali pesme i davali komentare.

Već naredne nedelje biće emitovana premijera i preostalih šest spotova, kada će publika i žiri imati priliku da vide šta su to za ovako kratko vreme uspeli da urade Amna, Džordži, Emel, Anastasija, Wajz i Natalie.

Do tada, budući da pobednik IDJShow-a zavisi isključivo od glasova publike, na linkovima ispod nalaze se profili kandidata gde gledaoci mogu da glasaju za svoje favorite time što će pregledati i lajkovati njihove nastupe na YouTube-u, slušati na Spotify-ju, kao i lajkovati i gledati objave na društvenim mrežama i pratiti ih na Instagramu i Tik-toku.

4YU: https://linktr.ee/4yu_idjshow

Anastasija: https://linktr.ee/anastasija_idjshow

Mahrina: https://linktr.ee/mahrina_idjshow

Wajz: https://linktr.ee/wajz_idjshow

Stefan Shy: https://linktr.ee/stefan_idjshow

Lores: https://linktr.ee/lores_idjshow

Ermina: https://linktr.ee/ermina_idjshow

Amna: https://linktr.ee/amna_idjshow

Emel: https://linktr.ee/emel_idjshow

Ljupka: https://linktr.ee/ljupka_idjshow

Natalie: https://linktr.ee/natalie_idjshow

Džordži: https://linktr.ee/dzordzi_idjshow

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News