Pretraži

„Znam da svi zumirate sada“: Hale Beri u šestoj deceniji atraktivnim fotografijama zapalila društvene mreže (FOTO)

Showbiz
0
Hale Beri

Poznata glumica Hale Beri je privukla veliku pažnju pratilaca atraktivnim fotografijama u haljini koja je otkrivala više nego što je trebalo, ali ono što je posebno ostavilo utisak jeste da glumica sa ovakvim telom ima 57 godina.

Hale Beri je od samih početaka svoje glumačke karijere važila za jednu od najatraktivnijih glumica koja očarava svojom vitkom linijom, a stvari se nisu promenile ni u njenoj šestoj deceniji.

Iako glumica u avgustu ove godine puni 58 godina, ona svojim mladalačkim izgledom i dalje mami uzdahe mnogobrojnih pratilaca, naročito onih muškog pola, a jedna njena fotografija koju je nedavno objavila na društvenim mrežama je izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

Naime, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje izazovne fotografije, a jednim izdanjem je sada napravila pravu pometnju.

Poznata glumica je pozirala u beloj haljini, u stilu čuvene fotografije Merilin Monro, a tom prilikom otkrila je i više nego što je želela.

Haljina joj se podigla, a Hale je „kritičan deo“ blurovala. Uprkos tome, usledila je lavina komentara, naročito muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Znam da svi zumirate sada“, „Moderna Merilin Monro“, „Odlično izgledaš“, „Nisi muškarac ako ne zumiraš ovo“, „Prelepa“, samo su neki od komentara.

Podsetimo se, na poznatu glumicu smo već navikli da svojim objavama ostavlja bez daha, a možda najveću pažnju je privukla njena novogodišnja čestitka pratiocima, kada je u provokativnom izdanju pozirala u liftu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz