Pretraži

Zera progovorila o odnosu sa Breskvicom, pa otkrila istinu o drami o kojoj je brujala javnost

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/zerazove; Instagram/Generacija Zed

Poznata pevačica Marina Pezerović, svima poznata kao Zera, progovorila je o drami o kojoj su pre nekoliko meseci brujale mreže i navodnom sukobu između nje i Anđele Ignjatović Breskvice, pa otkrila pravu istinu.

Prethodne godine veliku pažnju javnosti je privukla drama vezana za navodni sukob mladih pevačica Breskvice i Zere. One su nekoliko puta isticale kako je među njima sve u redu, međutim fanovi nisu baš bili ubeđeni u ove tvrdnje, s obzirom na to da je veliki broj njihovih poteza upućivao na to da odnos između ove dve pevačice „baš i ne blista“.

Uprkos demantima da su u svađi, Breskvica je na kraju ipak priznala da, iako nije došlo do konkretne svađe, među njima postoji netrpeljivost, i da se desio određeni „beef“.

„Jednostavno nema potrebe sa svađanjem i prepucavanjem, pogotovo ne javno. Svojom greškom smatram što je uopšte bilo ko i saznao za taj „beef“. Ali dobro, šta je bilo bilo je izgladile smo odnos. Sve je okej i to je najvažnije. Dovoljno smo odrasle da shvatimo da su takve stvari jako glupe i ružne. Smatram da smo obe podjednako krive, jer za svađu treba dvoje jelte. Tako da o ovome više nema potrebe da se priča“, napisala je mlada zvezda jednom prilikom na svom profilu.

Ovim je postalo jasno da je barem mali deo drame istinit, a sada je Zera gostujući u podkastu na „Zed TV“, progovorila o svom odnosu sa koleginicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZERA (@zerazove)

„Ne znam šta više da kažem na tu temu. Jeste li pitali nju, što mene pitate svi?“, prokomentarisala je ona, pa dodala:

Šalim se, da ne ispadne sad nešto loše, volim sve ljude. To je bukvalno bezveze sve ispalo, „fejk beef“. Mislim nije „fejk beef“, nego kao…nemam šta da kažem. Bukvalno sve je u redu, sve je kul, nesporazumi neki i to je to“, istakla je ona, pa priznala da li su možda od svega pravili dramu samo zbog popularnosti.

„To ne bih radila u životu. Ono „fejk beef“ za preglede!? Kao svađamo se Breskiva i ja i izlazi sad duet!? Ne, ne!“, priznala je pevačica.

Osim o svom odnosu sa Breskvicom, pevačica je takođe otkrila i kako su izgledali njeni počeci, pa istakla da su se komšije žalile kada je vežbala na početku stvaralečke karijere.

„Svaki put kad ja kući sviram, gledam da li su mama i tata na poslu. Ivana moja rođena sestra jedina u školi i ja sviram, makar bilo 7 ujutru, a komšije zovu moje roditelje ‘Vi ste mnogo glasni’ „, istakla je ona, pa priznala da sada iste te komšije žele da se fotografišu sa njom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz