Pretraži

„REKLE SMO JEDNA DRUGOJ ŠTA SMO IMALE“: Breskvica progovorila o svađi i pomirenju sa Zerom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/IDJTV

Iako su njih dve najpre demantovale da su u lošim odnosima, ispostavilo se da je ipak postojao bif između njih.Naša redakcija je posetila Breskvicu i Henny-ja na snimanju spota, a tu priliku iskoristili smo da proćaskamo sa njima o aktuelnim dešavanjima, ali i o pomirenju sa Zerom.

Smatram da i u ovom, ali i u svakom drugom poslu, ne možeš da se slažeš sa svim kolegama. Bilo mi je bezveze da budemo u lošem odnosu, gledala sam da sa kim god imam problem to rešavam, jer ne želim da se bavim tim stvarima, šta je ko rekao za mene, pogotovu ne volim javna prozivanja -započela je ignjatovićeva pa dodala:

Instagram/printscreen/Breskvica

Instagram/printscreen/Breskvica

 

Želim da se fokusiram na lepe stvari, najpre na karijeru i muziku. Kao što sam rekla, smatram da smo obe krive zato što nije trebalo to tako da bude, ali desilo se i okej je. Nas dve smo se čule, rešile smo šta smo imale jedna drugoj smo rekle šta smo imale, nije kao da ću da se družim sa njom, ali ne želim da se prozivamo. To je najzrelije da se uradi – objasnila je Breskvica.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte kako je Henny gledao na sukob svojih koleginica, ali i kako mlada pevačica gleda na komentare da ona bulinguje svoju koleginicu:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz