Pretraži

ŽENI SE DARKO LAZIĆ: Pevač otkrio kada će se venčati sa Marinom Gagić

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/AmiG Show

Darko Lazić je konačno izgladio odnose sa Anom Sević sa kojom je viđen u jednom tržnom centru, posle čega su usledile spekulacije da su se pomirili, ali je pevač stao na put takvim pričama i otkrio da planira venčanje sa Marinom.

——————– Sponsored ——————–

On je izjavio da će svadba biti u maju sledeće godine.

  • Verujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina – rekao je Lazić za "Alo" i dodao:


  • Marina je objavila fotografiju sa našim sinom i napisala da joj je samo on važan. Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim lepšim stvarima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

family 👪✨

A post shared by @ gagicmarina on Oct 2, 2019 at 12:39am PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz