Pretraži

„ŽELIM DA GLUMIM U FILMU“: Desingerica progovorio o promeni karijere, pa izneo detalje saobraćajne nesreće koja mu je obeležila 2023. godinu

Showbiz
0
desingerica
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni izvođač Dragomir Despić Desingerica iza sebe ima turbulentnu godinu!

Desingerica je najveći hajp doživeo ovog leta, kao deo dvojca uz kolegu Pljugicu. Oni su u tom periodu bili glavna tema medija zbog njihovih kontroverznih nastupa, te dok su mlađu publiku u potpunosti zaludeli svojom energijom i muzikom, na društvenim mrežama su se suočili i sa brojnim osudama.

Mladi izvođač je uspeo da se izdigne u celoj situaciji i kroz brojne izjave i intervjue otkrije nešto više o sebi, svom karakteru i pokaže šta se krije iza njegove neprevaziđene energije.

Potom je kao potpuno iznenađenje došla vest da se pomenuti dvojac razdvaja i da svako kreće solo karijere. Dva drugara su imala neslaganja na privatnom planu, a ovu njihovu objavu propratile su brojne spekulacije.

U poslednjih nekoliko meseci, Desingerica je izbacio jednu solo pesmu i jedan duet sa Zerom. Obe pesme su već uveliko hitovi, te je očigledno da izvođaču predstoji još jedna uspešna godina.

Da li si napravio listu novogodišnjih odluka i šta će se ove godine naći na njoj?

  • Što se tiče liste novogodišnjih odluka napravio sam je, jedna odluka jeste da kupim korvetu c8. To mi je jedna od novogodišnjih odluka sigurno.

Da li su ti se tokom ove godine ostvarile sve želje koje si poželeo prošle godine?

  • Jesu bajo, od prošlogodišnjih želja i ciljeva sve sam ispunio, tako da sada samo pravim nove. Možda su mi neki ciljevi da glumim u nekom baš dobrom filmu, jer sam sve muzičke ciljeve koje sam želeo generalno ostvario.

Kakav poklon priželjkuješ da nađeš ispod jelke?

  • Ne priželjkujem nikakav poklon ispod jelke. Priželjkujem jedino da se vratim kući, jer sada kada odem neće me biti do 20.januara, neću dolaziti kući uopšte, sve sam preko na nastupima. Ne znam ni kako ću se presvlačiti, kad ne mogu da ponesem toliko stvari. Tako da priželjkujem da što pre dođem kući i provedem vreme sa porodicom.

Koji je najsrećniji trenutak po kom ćeš pamtiti 2023. godinu?

  • Najsrećniji je možda što sam preživeo saobraćajnu nesreću letos. Sleteo sam sa puta korvetom i to mi je ujedno bio i najemotivniji trenutak, što sam preživeo i što mi je žena ostala živa. Doduše, više mi je bilo drago zbog žene, nego zbog mene.

Kako bi u tri reči opisala proteklu godinu?

  • Naporna, puna rada i odricanja.
@nenaneniii @DragomirDespic_design @Lule Pljugica @DJ YOVEX #tuckavacc #desingerica #pljugica #foryou #viral ♬ original sound – 𝐍𝐄𝐍𝐀

Kako ćeš proslaviti predstojeće praznike?

  • Prolaviću u kolima, bekstejdževima i po raznoraznim hotelima jer kuću ni provod neću videti.

Šta ćeš poželeti 31. decembra kada kazaljke otkucaju ponoć?

  • Poželeću da idem u hotel (smeh), pošto ću raditi u ponoć.

Ko će biti prva osoba koju ćeš poljubiti u ponoć?

  • Nevenu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz