Pretraži

Završio na infuziji: MC Stojan zabrinuo fanove najnovijom objavom, svi se pitaju kakvo je zdravstveno stanje popularnog izvođača (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač, MC Stojan, zabrinuo je svoje fanove najnovijom fotografijom koju je podelio na društvenim mrežama.

Pre samo mesec dana, Stojan je u iskrenoj objavi na svom Instagramu podelio sa svojim pratiocima da je otkazao sve predstojeće nastupe usled premora. Kod izvođača je bilo očigledno i nezadovoljstvo situacijom koju nije bio spreman da podeli u ovom obraćanju, ali je naveo da mu je dosta da radi za „druge koji to ne poštuju i ne umeju da cene“.

Međutim, on je obećao i svojoj vernoj publici koja već punih 17 godina prati njegov rad da će vrlo brzo nastaviti da radi na novim projektima koji uskoro stižu.

Pre samo nekoliko dana, MC Stojan je najavio novi projekat na kom je počeo da radi, a u kom će se naći i jedan popularni jutjuber, što je oduševilo sve njegove fanove koji sa nestrpljenjem očekuju novu pesmu.

Čini se da su obaveze oko novog projekta uticale na pevača koji je sada podelio na društvenim mrežama da se našao na infuziji.

MC Stojan je objavio sliku na kojoj prima infuziju, a s obzirom na to da je naizgled sa pevačem sve u redu, njegovi fanovi su zaključili da prima vitaminsku infuziju, kako bi sprečio posledice premora usled brojnih poslovnih obaveza.

mc stojan
Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz