Pretraži

Zašto je Dženifer Lopez seks ikona?

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Ono što posebno fascinira medije i javnost jeste činjenica da Dženifer Lopez izgleda identično na video snimcima, selfijima, modnim fotografijama ali i na fotografijama koje objavljuju paparaci – gotovo da nema nikakve razlike na njenom licu ili figuri. 

To je jedan od dokaza da je pevačica celog života vodila računa o svom izgledu i da s razlogom nosi titulu seks ikone. 

Početkom marta ove godine, ipak, bilo je zluradih komentara na račun njenih fotografija na Instagramu. Pojedini fanovi pevačice i glumice tvrdili su da je krenula da fotošopira svoje slike i da ih preterano obrađuje, zbog čega je izgubila svoj unikatni izgled i šarm. 



Kako je Dženifer Lopez demantovala navode o fotošopu

Ona je, međutim, od tada više puta demantovala takve navode i to konkretnim dokazima – video simcima na kojima fotošop nije moguć. 

U martu ove godine objavila je jednu od najvrelijih fotografija do sada. Slikala se u belom kupaćem kostimu, u kojem su do izražaja došle njene obline. Pozirala je bez šminke na licu, sa skupljenom kosom, a u opisu fotografije navela je kako je nedelja dan za brigu o sebi, što ona uvek i radi. 

Džej Lo i njen dan samo za sebe

– Nedeljom se trudim da ostavim sve obaveze po strani. Ne želim da se stresiram, ne odgovaram na pozive, ne radim. To je dan za mene. Tada brinem o svojoj koži i telu, trudim se da priuštim sebi masažu, kupku, da se mackam i glancam. Obavezno radim i jogu – rekla je ona svojevremeno za američke medije. 

U tom trenutku je pevačica i dalje bila u vezi sa bivšim sportistom Aleksom Rodrigezom, sa kojim je baš u tom trenutku i bila na odmoru u Dominikanskoj Republici. Brzo nakon toga usledile su vesti o prekidu dugogodišnjeg parterstva, a Džej Lo se potom pomirila sa svojim prvim javnim parternom, Benom Aflekom. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz