Pretraži

Zaljubljen kao prvog dana: Marko Miljković izlivom nežnosti oduševio fanove, Lunin osmeh sve govori (FOTO)

Showbiz
0
marko miljković, luna đogani

Marko Miljković raznežio je sve najnovijim snimkom supruge Lune Đogani Miljković.

Jedan od najpoznatijih parova na našoj influens sceni, Luna Đogani i Marko Miljković, uplovili su u vezu pre pet godina, dok su svoju vezu ozvaničili 2021. godine, a potom je i i krunisali sa dve ćerkice Mijom i Lanom.

Marko i Luna se aktivno bave društvenim mrežama, što im je danas primarni posao, a nedavno su pored svakodnevnih vlogova koje objavljuju na svom Jutjub kanalu, započeli i emisiju pod nazivom „Bunker“. Tokom uređivanja studija Marko je pretrpeo nezgodu, o čemu su i progovorili u prvoj epizodi emisije.

I dok je Miljković posvećeniji njihovom kanalu, Luna je više prisutna na društvenim mrežama, Instagramu i TikToku. Ona neretko obraduje svoje pratioce brojnim detaljima njihovog porodičnog života, kao i svoju svakodnevnicu. Ipak, ovog puta je njen suprug obradovao sve izlivom emocija na svom Instagramu.

Da je zaljubljen u svoju suprugu kao i prvog dana, Marko je pokazao snimkom nasmejane Lune, a s obzirom na to da nije sklon javnom pokazivanju emocija, on je ovaj snimak „opravdao“ isprobavanjem kamere na novom telefonu.

„Isprobavam kameru na novom telefonu“, napisao je on uz emotikon srca.

marko miljković
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz