Pretraži

„ZA MENE JE TO POPUT DUBOKOG LIČNOG PUTOVANJA“: Rasta iskreno o projektu kakav domaća publika nikada do sada nije imala prilike da vidi! 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Taramount


Film “3211”, koji će premijerno biti prikazan 19. septembra, predstavlja istinitu priču uspešnog muzičara Stefana Đurića koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.



Nikada do sada domaća bioskopska publika nije imala priliku da na velikom platnu gleda film koji je mešavina žanrova, muzičkog, biografskog i trilera, a fanovi Stefana Đurića Raste će po prvi put moći da u bioskopu dožive jedan muzički album!

Naime, specifičnost filma “3211” je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211. 

– U procesu stvaranja ovog filma imao sam privilegiju da podelim svoju viziju sa izuzetnim timom kreativnih duša. Njihova inspiracija je prožela svaki kadar, svaki ton, stvarajući živopisan mozaik emocija koji će vas nežno zavesti – kaže Rasta i dodaje:

– Ovaj film je za mene poput dubokog ličnog putovanja, ali u isto vreme verujem da će njegova suština dopreti do svakog od vas. Jedva čekam da čujete pesme sa novog albuma koje ćete samo u filmu imati prilike premijerno da čujete. Album "3211" je notni vektor mog srca, i jedva čekam da vidite to preplitanje muzike i slike na velikom platnu. Vidimo se u bioskopima od 19. septembra – da vidite moj novi album! – zaključuje Rasta. 

 

U režiji Danila Bećkovića i Andrijane Stojković, ova forma filma predstavlja pravo osveženje u našoj kinomatografiji. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, producent filma je Balkaton d.o.o. a distributer Taramount film.

Premijera filma "3211", prvog domaćeg muzičkog filma na ovim prostorima, održaće se u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

Karte za premijerne projekcije od ovog trenutka su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa. 

Film “3211” na redovne repertoare naših bioskopa stiže 21. septembra.

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz