Pretraži

„Večerašnji nastup će obeležiti PZE“: Džordži spreman za finale Pesme za Evroviziju, za IDJTV otkrio svoja očekivanja i utiske

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Bivši finalista IDJShow-a Đorđe Ćulafić Džordži tokom druge finalne večeri Pesme za Evroviziju, na kojoj se predstavio numerom „Luna park“, plasirao se u finale trke za predstavnika Srbije na Eurosongu.

Finale Pesme za Evroviziju održava se večeras, a Džordži će scenu deliti sa još petnaestoro finalista koji će se boriti da predstavnika naše zemlje na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Nakon proglašenja finalista u polufinalnoj večeri, Džordži je za naše kamere otkrio kako se osećao u trenutku kada je čuo svoje ime.

Neverovatan osećaj, dežali su me u neizvesnosti do poslednjeg trenutka! To su mi uradili i u IDJShow-u u prvoj sezoni! – priznao je Džordži sa osmehom, ne skrivajući uzbuđenje zbog plasmana u finale.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Džordži će večeras nastupati drugi po redu, a nas je zanimalo da li je zadovoljan zbog ove pozicije.

– Super mi je zato što ne volim da čekam. Jako sam neurotičan tip i ne volim mnogo da čekam na svoj nastup, tako da druga pozicija je super.

Džordži je za IDJTV kamere priznao i da je, uprkos tome što je probio led tokom takmičenja u IDJShow-u, ipak ovog puta imao tremu pred nastup.

– Nego šta nego sam imao tremu! Mislim da sam imao bolje nastupe, ali sledeći u subotu će definitivno biti taj koji će obeležiti ovaj PZE za mene.

Đorđe je ovom prilikom otkrio i da li sebe vidi kao predstavnika Srbije na Eurosongu 2024, a šta je sve ispričao pred našom kamerom, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHot:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz