Pretraži

VULGARNOST I PROSTOTA POPUNJAVAJU PROSTOR NA ESTRADI: Marina Visković otvoreno o današnjim muzičkim zvezdama (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Na našoj estradi nešto što bih mogla da kažem da me frustrira je što se olako shvata ovaj posao i što ljudi misle da je tako jednostavno probuditi se jednog dana i poželeti da se baviš muzikom – počela je ona.

Marina smatra da je svako talentovan budući da današnja scena ne zahteva samo vrhunsko pevanje, već i harizmu, marljivost i ulaganje u karijeru.



– Ja sam u svojoj glavi napravila jednu malu estradu, koju ja poštujem i cenim. Previše je to skup sport da bi bio istrajan, a da nemaš adekvatan kvalitet. Sve su samo pokušaji, uvek se tako ispostavi i završi – dodala je pevačica i priznala šta joj smeta.

– Na neki način ne može to mene da dotakne, ali mi je žao što se takve stvari dešavaju, što nekada vulgarnost i prostota popunjavaju prostore predivnim, talentovanim i uspešnim ljudima koji se trude. Ja se zaista nadam da će se to jednog dana promeniti, da će se nešto desiti što će vratiti stvari na svoje mesto – objasnila je Viskovićeva.

Pogledajte novi "HOT ID" i saznajte šta je Marina rekla o lepoti, motivaciji, TikToku, planovima za budućnost i drugim zanimljivim temama:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz