Pretraži

Vratila se na staro: Emina Jahović nakon ozbiljne povrede otkrila kako izgleda njena svakodnevica, presrećna je zbog jedne stvari (FOTO)

Showbiz
0
emina jahović
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Pevačica Emina Jahović otkrila je da se nakon teške povrede noge polako vraća svojoj svakodnevnoj rutini.

Emina je pre gotovo četiri meseca pretrpela ozbiljnu povredu noge kada je istegla ligament na levom skočnom zglobu. Pevačica zbog povrede nije bila u mogućnosti da se posveti svojim redovnim treninzima zahvaljujući kojima održava svoju vitku liniju i pleni izgledom i u 42. godini, a nedavno je otkrila i da je pukom srećom izbegla operaciju.

Pa dobro sam, dobro sam, hvala Bogu. Imala sam dosta problema u poslednje vreme sa povredama. I već 4-5 meseci nisam mogla ni da treniram, nisam bila aktivna. Tetivu sam bila povredila, ali srećom izbegla sam operaciju“, istakla je ona za „Blic“.

Emina živi na relaciji Turska-Srbija, a sada je podelila da se polako vraća svojoj svakodnevici i vežbanju što je posebno raduje.

„Povratak u teretanu“, napisala je pevačica uz snimak sa jedne od sprava u teretani.

Foto: Instagram printscreen/yaemina

S obzirom na to da u Turskoj živi sa sinovima, koji su se sada na letnjem raspustu, ona je pri nedavnoj poseti Srbiji otkrila da je spremna da se u potpunosti posveti albumu koji je planiran za oktobar mesec, ali i potpunom oporavku.

Sada sam došla i malo zbog posla, zbog albuma koji treba da izađe tamo negde u oktobru mesecu i takođe, iz medicinskih razloga. Inače, dobro se osećam, puno radim. U Turskoj sam, deca su se raspustila, otišli su na more, ja sam došla u Beograd“, rekla je Emina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz