Pretraži

„Volela bih to“: Milica Todorović progovorila o majčinstvu, pa otkrila čime se zapravo bavi njen novi dečko

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović dospela je u žižu interesovanje pre nekoliko nedelja kada je pokazala novog partnera.

Tokom godina, privatni život pevačice često je bio predmet interesovanja medija s obzirom na to da je neretko birala momke dobro poznate javnosti.

Međutim Milica je neko vreme uspela da drži svoj ljubavni đivot podalje od medije, sve do nedavno kada se na jednom prestoničkom događaju nije pojavila u društvu nepoznatog momka.

Ona je još nekoliko puta nakon toga uhvaćena sa novim momkom, nakon čega je javnost saznala da se radi o izvesnom Lazaru Graniću.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

O njenom novom odnosu se dosta spekulisalo, a između ostalog isplivale su informacije da je Lazar nekadašnji maneken, kao i da se danas bavi tetoviranjem obrva.

Sada je Milica gostovala u emisiji „Ceca Show“, te je otkrila čime se njen momak zapravo bavi.

Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu. Ja od konja ne mogu da pobegnem, definitivno, prate me“, nasmejala se Milica aludirajući sa svoju vezu sa glumcem Petrom Strugarom koga je upoznala kada je doveo svog konja na snimanje njenog spota.

Pevačica je između ostalog otkrila da ima punu podršku svojih roditelja što se tiče njenog novog izabranika, kao i da se nada da će se uskoro ostvariti u ulozi majke i zasnovati porodicu.

„Sve nešto planiramo, ali sve je kako veliki kreator kaže. Ja bih volela, u godinama sam kada mi biološki sat traži da se ostvarim kao majka i ja bih to volela“, bila je iskrena ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz