Pretraži

Na ruci nosi 50.000 dolara! Vojaž poneo modni detalj koji je svima zapao za oko, njegova vrtoglava vrednost izazvala pravu buru na mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi reper Vojaž podelio je na svom profilu jedan aksesoar, a njegova vrtoglava cena iznenadila je sve fanove ovog mladog izvođača.

Iako važi za jednog od najangažovanijih i najplađenijih mladih izvođača sa naših prostora, poznato je da se Vojaž trudi da pametno troši honorare koje zarađuje od muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

On je nedavno sve iznenadio kada je priznao da planira da se „penzioniše“ sa 25 godina što se tiče muzike, ali je tom prilikom otkrio nešto više o svojim ulaganjima i poslovima koje planira. Mihajlo je kao svoj najveći uspeh istakao što je uspeo sebi da obezbedi luksuznu nekretninu, a tada je izneo i da planira da uloži u jedan hotel ukoliko se sve poklopi.

Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023. je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope to će biti tako i već imam neke planove kako da to najbolje pretočim u delo“, rekao je on za „Republiku“.

Pored nekretnina, repera često imamo priliku da vidimo i u skupocenim komadima odeće i obuće, te je očigledno da na ovom polju ne štedi, a on je sada na svom Instagram storiju podelio jednu objavu njegove fan stranice koja je otkrila luksuzni sat koji Vojaž nosi.

Naime radi se o modelu marke „Rolex“, 36MM 18K žuto zlato, President Green Ombre Diamond Dial. Ovaj model košta neverovatnih 51.495 dolara. Popularni izvođač ovaj sat nosi svakodnevno, te neretko imamo priliku da ga vidimo na njegovim društvenim mrežama, a sada je otkrivena i njegova vrednost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Style for Voyage (@styleforvoyage)

Koliko je poznato, ovo nije jedini sat ove marke koji reper poseduje. On je pre nekoliko meseci na poklon od jutjubera Bake Praseta takođe dobio „Rolex“ sat. Ovaj model je u srebrnoj boji, a kako je jutjuber otkrio otpočen je dijamantima, iako njegova cena još uvek nije poznata.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz