Pretraži

Voditeljka, medicinski tehničar, obezbeđenje…: Pre nego što su se proslavile, naše zvezde radile su sasvim „obične“ poslove

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages, Photo: M.M./ATAImages, Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Brojne poznate ličnosti sa muzičke scene danas uživaju veliku popularnost, međutim njihov put do slave često nije bio nimalo lak.

Tome u prilog govori i činjenica da su mnogi od njih morali da se bave raznim poslovima koji nemaju nikakve veze sa njihovim današnjim karijerama dok nisu doživeli uspeh i počeli aktivno da se bave muzikom.

EMINA JAHOVIĆ

Iako je oduvek želela da postane pevačica, Emina Jahović na javnu scenu zakoračila je baveći se potpuno drugom profesijom.
Pre nego što je otpočela muzičku karijeru, Emina Jahović radila je kao voditeljka na jednoj televiziji u Novom Pazaru, odakle je rodom. Ona je radila kao voditeljak vremenske prognoze, a u više navrata je isticala da ju je rad na televiziji i naveo da se bavi javnim poslom i muzikom.
Pevačici su prijala svetla reflektora, ali je želela da se oproba u još nečemu pored voditeljstva, zbog čega se okrenula muzici za koju je bila nadarena još od detinjstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

SERGEJ PAJIĆ

Sergej Pajić, pop pevač i influenser koji je popularnost stekao učešćem u muzičkom takmičenju važi za miljenika publike, a njegove pesme broje milionske preglede.
On je karijeru započeo 2017. godine, kada je objavio svoju prvu pesmu, a ono što malo ko zna je da se on pre muzike bavio drugim poslom. On je naime radio u jednoj autoperionici gde je sakupljao novac za džeparac, te je već u ranim tinejdžerskim godinama imao priliku da se oproba u ozbiljnom poslu.

SLOBA RADANOVIĆ

Pevač Sloba Radanović danas uživa veliku popularnost publike, a njegove pesme su veliki hitovi koji broje milionske preglede i u kojima publika uživa širom Balkana.
Međutim, Sloba je jednom prilikom otkrio čime se bavio u mladosti, odnosno šta je bio njegov prvi posao pre nego što je uplovio u muzičke vode.
Kako je tada rekao, on je radio kao obezbeđenje, dok je kao dete i tinejdžer za džeparac brao višnje, jabuke, i radio brojne fizičke poslove na građevini.

ĐORĐE ĆULAFIĆ DŽORDŽI

Pevač Džordži od svoje 12. godine aktivno se bavi muzikom, ali je široj javnosti postao poznat učešćem u prvoj sezoni IDJShow-a.
Njegova baza fanova širila se objavljivanjem pesma, ali i pojavljivanjem u ulozi voditelja u drugoj sezoni našeg takmičenja. Da njegova karijera ide uzlaznom putanjom govori i to što je on bio deo ovogodišnjeg izbora za „Pesmu za Evroviziju“, na kom je zauzeo osmo mesto, a njegova pesma „Luna park“ brzo je osvojila srca publike.
Ipak, iako mu je muzika najveća strast, on je još na audiciji za Idjshow rekao da radi tri posla, te da se u tom trenutku bavio modelingom, ugostiteljstvom i kulinarstvom.

Kada je u pitanju svet manekenstva, on je radio za poznate modne brendove, a jedan od njih je i Hugo Boss. Već na početku karijere otputovao je u Njujork, a potom i u Los Anđeles, gde je imao priliku da radi kampanje za kompaniju Tommy Hilfiger.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

VUK MOB

Vuk Mob se muzikom bavi više od jedne decenije i za to vreme uspeo je da postane jedan od najpoznatijih repera na našoj muzičkoj scen. On je u decembru prethodne godine objavio je i svoj prvi album pod nazivom „Prljavi ples“.
Ipak, njegovi počeci su bili nešto drugačiji. I pored toga što je reper oduvek bio privržen muzici njegov prvi posao je bio u menjačnici.
To je bilo 2015. godine, a kako je sam jednom prilikom ispričao, menadžer menjačnice ga uopšte nije voleo jer je posao dobio preko veze. On je tada zarađivao svega 30 hiljada dinara, a istovremeno je nosio zlatnu kajlu, što je mnogima bilo smešno s obzirom na to da je radio posao koji se uopšte nije uklapao u njegovu pojavu.
Ipak, on je objasnio da je to bila želja njegovog oca, kako bi stekao radnu naviku i kako bi naučio da ceni zarađeni novac. On je nakon šest meseci napustio ovaj posao i upustio se u muzičke vode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

MILAN STANKOVIĆ

Popularnog pevača Milana Stankovića je domaća javnost upoznala u jednom muzičkom takmičenju, nakon čega je počeo da snima pesme i da ređa hitove. Njegova popularnost rasla je velikom brzinom i postao je jedan od miljenika publike zbog svog glasa, ali i izgleda.
Ono što je zanimljivo je da je on završio srednju Medicinsku školu i da se ubrzo nakon toga zaposlio u Domu zdravlja u rodnom Obrenovcu, a kako mnogi kažu, bio je jedan od omiljenih medicinskih tehničara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz