Pretraži

„RELJA I JA NIKAD NISMO BILI U SVAĐI“: Vlada Matović iskreno o odnosu sa reperom i raspadu „Elitnih odreda“

Showbiz
0
vlada matović
Foto: Instagram printscreen/vladamatovic

Reper Vlada Matovića prokomentarisao je temu o kojoj se polemiše punih osam godina.

Poznato je da je reper gotovo deset godina bio deo dvojca pod imenom „Elitni Odredi“ sa Reljom Popovićem. Grupa je ređala hit za hitom, međutim potpuno neočekivano je došlo do raspada 2015. godine.

Ova vest je razočarala brojne fanove, a spekulacije o razlozima razlaza je bilo bezbroj. Fanovi su tada razvili teoriju kako je odgovorna za svađu između Relje i Vlade, Nikolija Jovanović.

Dvojac je, naime, u tom periodu izbacio zajedničku pesmu sa pevačicom u usponu, a nakon toga Nikolija i Relja su ušli u vezu koja traje i dan danas, te su je fanovi optužili da je upravo ona bila seme razdora između dvojice repera.

Pevačica je nedeavno po prvi put progovorila na ovu temu, te otkrila da je u tom trenutku zbog pritiska i optužbi fanova prošla kroz jednu zdravstvenu krizu, a sada se i Vlada Matović osvrnuo na ove glasine, kao i na to u kakvim je odnosima sada sa nekadašnjim kolegom iz grupe.

„Čestitao sam Relji rođendan kačenjem slike i čestitkom na društvenim mrežama, i mislim da je poruka jasna. Relja i ja nikad nismo bili u svađi i to je dovoljno jasno. Nikolija nikako nije mogla da bude kriva za raspad benda. Elitni odrede smo činili Relja i ja. Da je ona bila deo grupe i da se išta pitala, bila bi druga stvar. Jedini koju su odgovorni za to smo on i ja. Verovatno je publika sama pretpostavljala da je ona napravila svađu između Relje i mene, ili da ga je odvukla na drugu stranu“, rekao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VM (@vladamatovic)

S obzirom na to da se Vlada Matović nakon izlaska iz grupe delimično povukao iz javnosti, te novu muziku izbacuje povremeno, on je sada otkrio kako provodi svoje dane, kao i šta je to što ga ispunjava.

„Generalno, i dok sam bio u Elitnim odredima, i sad solo se nisam previše pojavljivao u medijima. Protekle dane sam proveo u izlascima, slavljima, tako se pogodilo, i pomalo u studiju. Uglavnom odmaram posle izlazaka. Moj savršen dan je kada sam srećan od ujutru do uveče. Nekad se tako probudiš, uradiš šta te čini zadovoljnim ili zbog gesta osobe koju voliš. Ne pratim ni pozitivne ni negativne komentare o sebi, jer sam dugo u ovom poslu i ne mogu da stavljam značaj na to“, izneo je za „Alo“.

O njegovom ljubavnom životu se ne zna puno, a Vlada je sada priznao da je nedavno izašao iz jedne duge veze.

„Trenutno sam slobodan. Bio sam u, nazovimo to, dugoj vezi. Bitno je biti srećan i kad si slobodan i u vezi.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz