Pretraži

„Više mi nije drug“: Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Kanjeom Vestom, pa otkrila da ju je reper BLOKIRAO

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/karleusastar, Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa Kanjeom Vestom, pa otkrila da je reper ljut na nju!

Već par godina unazad odnos Jelene Karleuše i Kanje Vesta intrigra javnost. Svojevremeno Karleuša je na svojim društvenim mrežama iznosila dokaze da je Kanjeova žena, rijaliti zvezda Kim Kardašijan, kopira kada se radi o pojedinim modnim komadima.

Potom je sve zaintrigiralo kada je reper zapratio srpsku zvezdu, a ona mu uzvratila „follow“, te su mnogi posumnjali da Karleuša i Kanje spremaju duet, što pevačica nije ni potvrdila ni demantovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

S obzirom na to da je najavljeno da Kim Kardašijan planira posetu Srbiji i otvaranje radnje svog brenda, mnoge je zanimalo da li bi se Jelena našla u ulozi ambasadora SKIMS-a zbog njihove prošlosti.

„Ne znam da li stvarno dolazi u Beograd, ali sam fan njenog brenda, tako da ću ići na otvaranje. Poslaću joj poruku“, rekla je ona, a potom na pitanje šta bi Kanje mislio o zajedničkom pojavljivanju nje i njegove bivše supruge, otkrila je da je reper zapravo ljut na nju.

„Otkriću vam jednu ekskluzivu. Kada sam se pojavila na „Vetements“ reviji u Parizu, Kanje se veoma naljutio na mene, ne znam zbog čega i blokirao me je na Instagramu! Pozvala sam ga da dođe, ali je imao neki problem. Otad mi više nije drug“, priznala je Jelena za „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz