Pretraži

Ronaldova žena vrelom fotkom zapalila Instagram, na prizor nije ostala imuna ni Karleuša: Georgina pozirala u kupaćem, naša pevačica joj uputla javnu poruku (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/georginagio

Georgina Rodrigez je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa odmora kojom je zapalila društvene mreže, a sudeći po komentarima mnogi nisu ostali imuni na ovaj prizor, a među njima je i naša pevačica Jelena Karleuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Od kada je stupila u vezu sa poznatim fudbalerom Ronaldom, Georgina ne prestaje da bude pod budnim okom javnosti, pa je od jedne obične devojke koja je radila u butiku postala influenserka sa čak 58 miliona pratilaca na Instagramu.

Svojim objavama mnoge ostavlja bez daha, a nisu joj strane ni višemilionske saradnje sa velikim brendovima, što je sada ovoj lepotici postala svakodnevnica.

Sudeći po njenim poslednjim fotografijama na Instagramu, ona se uputila u Abu Dabi sa Ronaldom kako bi odmorila, a ni pratiocima nije ostala dužna, pa ih je počastila fotografijama sa plaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Dva dana za dvoje“, napisala je Georgina na Instagram objavi.

Naime, Georgina je pozirala u kupaćem kostimu na plaži, te se može primetiti njena izvajana figura. Očigledno je da Ronaldova partnerka i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Njena fotka u kupaćem broji više od 4 i po miliona lajkova, a komentari na račun njenog izgleda se samo nižu.

@sportskeaktuelnostiPrethodnih dana upoznale su se srpska diva Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez, izabranica jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda. Georgina i Jelena, učestvovale su na modnoj reviji u Parizu, a Jelena je među prvima saznala veliku tajnu slavnog fudbalera. Video snimak pokazuje da je Georgina Jeleni otkrila do kada će Kristijano Ronaldo igrati fudbal! 🎙️Kristijano još jednu godinu i onda kraj! Možda dvije, ne znam 🗣️ poručila je Georgina Rodrigez u razgovoru sa srpskom divom.♬ original sound – Sportske Aktuelnosti

Ni srpska pevačica Jelena Karleuša nije ostala imuna njenu figuru, pa je ostavila tri emoudžija vatre ispod Georginine fotografije.

Foto:Printscreen/Instagram:georginagio

Prisetimo se, Georgina i Jelena su nedavno šetale zajedno na modnoj reviji “Vetements“, te su se tom prilikom upoznale.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News